4.3.11

Πολιτικως ορθα συλλαλητηρια...

Δεν ενδιαφέρονται, Έλληνες.
Έφτασε επιτέλους η πολυαναμενόμη ημέρα. Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011. Το πολυδιαφημισμένο συλλαλητήριο, ο πανελλαδικός ξεσηκωμός. Και έμειναν κλειστά τα μαγαζιά, νεκρές οι συγκοινωνίες. Δημόσιες υπηρεσίες, δήμοι... Τίποτα. Όλα κλειστά. Συγκεντρωμένα πλήθη σε πολλά διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, διαφορετικές συγκεντρώσεις, διαφορετικές συντεχνίες, διαφορετικοί λόγοι, διαφορετικά συμφέροντα.... Ό,τι ακριβώς θέλει η κάθε κυβέρνηση "διαίρει και βασίλευε". Και το αποτέλεσμα: Μια επιπλέον αργία στις τόσες που υπάρχουν και ο λαός να έχει εκτονώσει προς το παρόν την οργή του και την απελπισία του συγχρόνως, γιατί νομίζει ότι κάτι έκανε. Έκλεισε το μαγαζί του, δεν πήγε στην δουλειά του, φώναξε, διαμαρτυρήθηκε. Έκανε το καθήκον του.

Τώρα αν πρόσεξε κανείς αυτή του την προσπάθεια, αν άκουσε κανείς την φωνή του, αν κατάλαβε κανείς το δίκιο του, δεν έχει και τόση σημασία. Για τους συνδικαλισταράδες "εθνοπατέρες" πάντως, το συλλαλητήριο πέτυχε τον σκοπό του. Από την επόμενη ημέρα έσκυψαν πάλι όλοι το κεφάλι και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης, σαν πρόβατα στη σφαγή, αφού δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο - όπως τουλάχιστον τους έχουν κάνει να πιστεύουν.

Και πάλι τους ίδιους βουλευτές θα ψηφίσουν οικογενειακά, γιατί "αυτός μας άκουσε/έκανε ερώτηση στο κόμμα του και στη βουλή", γιατί νομίζουν ότι νοιάστηκαν γι' αυτούς και ότι και οι βο(υ)λευτές των κομμάτων τους έκαναν κι αυτοί όσα μπορούσαν να κάνουν - όπως τουλάχιστον τους έχουν κάνει να πιστεύουν.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΚΡΑΙΑ" ΛΥΣΗ. Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. Για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Αννίκα Σ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP