4.2.11

IMIA 2011: Τα μηνυματα


Με δεδομένη την επιτυχία που είχε η συμμετοχή του κόμματος στις τελευταίες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, με αποκορύφωμα το θρίαμβο στο Δήμο Αθηναίων εκλέγοντας μάλιστα και ως δημοτικό σύμβουλο τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, η πολυαναμενόμενη συγκέντρωση και πορεία του κινήματος στις 29/01/2011 στο κέντρο της Αθήνας ήταν αναμενόμενο ν' αποτελέσει επίδειξη της δύναμής μας απ' άκρη σ' άκρη σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο. Οι λόγοι ποικίλουν και τα μηνύματα που εστάλησαν προς πάσα κατεύθυνση ήταν πολυάριθμα και θα προσπαθήσω να κάνω μια ανάλυση αυτών ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις των δεκτών των.

Για αρχή οφείλω ν' αναφέρω ότι πέρυσι στην ίδια συγκέντρωση οι συμμετέχοντες έφτασαν τις 5.000 ενώ φέτος ο αριθμός διπλασιάστηκε, ξεπερνώντας τις 10.000! Πολύς κόσμος ξόδεψε πολλά χρήματα, ταξίδεψε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από κάθε άκρη της Ελλάδας, την αδελφή μας Κύπρο, αλλά και συναγωνιστές από την Ευρώπη, δαπάνησε πολλή ενέργεια και φαιά ουσία προκειμένου να παρευρεθεί στην εκδήλωση, δηλώνοντας δυνατό "Παρών" για κάθε έναν από τους τρεις ήρωες που έπεσαν άδικα στα Ίμια εκείνη την τραγική νύχτα 15 χρόνια πριν.

Το αριθμητικό δεδομένο από μόνο του έχει να πει πολλά, όχι όμως και όλα, καθώς θα μπορούσε η προσέλευση να είναι πολύ μεγαλύτερη, χωρίς η ενεργή συμμετοχή του κοινού να είναι ιδιαίτερη. Αντιθέτως, αυτοί οι 10.000 και κάτι ψιλά κάναμε πολλή φασαρία, ξεσηκώνοντας ακόμη και περαστικούς, αναγκάζοντας πολύ κόσμο και κοιτά έκθαμβος από τα μπαλκόνια τους ή τα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου διέμεναν ενώ περνούσε από κάτω η πορεία. Όλοι μας κρατούσαμε σημαίες, φωνάζαμε με πάθος συνθήματα κατά των πολιτικών, των ξένων και υπέρ μιας Ελλάδας που θα ανήκει στους Έλληνες, ελεύθερη από κάθε λογής κατακτητή, είτε λέγεται ΕΕ, είτε ΔΝΤ, είτε το αιώνιο παιχνίδι των Εβραίων, δίνοντας και ποιότητα εκτός από ποσότητα.

Το πιο αξιοθαύμαστο γεγονός σε ότι αφορά την εκδήλωση αυτή, όμως, ήταν η "ποικιλία" σε ηλικίες. Ενώ άτομα που είχαν συμμετάσχει πέρυσι και σε προηγούμενες χρονιές μου είχαν πει ότι οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι από ηλικιωμένους μέχρι νήπια στα καροτσάκια τους, συνοδεία των περήφανων μαμάδων τους, όμως δεν το πίστευα μέχρι να το δω. Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν νεολαία και μεσήλικες, όμως με δεδομένο το τσουχτερό κρύο (τουλάχιστον για εμάς που έχουμε συνηθίσει σε θερμότερο κλίμα και υψηλότερες θερμοκρασίες) ήταν συγκλονιστική η ενεργή συμμετοχή αρκετών ηλικιωμένων ανθρώπων, νεαρών γονέων με τα πιτσιρικάκια τους, ακόμη και εγκυμονούσες κοπέλες και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!!

Όπως προείπα, τα μηνύματα που εστάλησαν ήταν πολλά και ποικίλα. Άλλοι μίλησαν ανοικτά, άλλοι προσπάθησαν να προπαγανδίσουν για ακόμη μια φορά λασπολογώντας επί του θέματος, και άλλοι τήρησαν σιγή ιχθύος προκειμένου να μη μας κάνουν την πιο σημαντική διαφήμιση που θα μπορούσε να γίνει γύρω από το Κίνημα.

Το πρώτο μήνυμα που εστάλη και απευθύνεται στους πάντες είναι η πανηγυρική κατάρριψη των δύο μεγαλύτερων "αστικών θρύλων" γύρω από τη Χρυσή Αυγή ειδικότερα και το Εθνικιστικό Κίνημα εν γένει στην Ελλάδα. Πρώτον, δεν είμαστε μια ομάδα τραμπούκων που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και ξυλοφορτώνουμε μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα και λοιπές πολυπαθούσες από τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης περιοχές. Είμαστε χιλιάδες και συνεχώς πολλαπλασιαζόμαστε! Και δεύτερον, στις τάξεις μας δεν ανήκουν μόνο στρατιωτικοί, στρατόκαυλοι, χουλιγκάνοι και απολίτιστοι τραμπούκοι (και ...κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα). Ο Έλληνας είναι ο υποστηρηκτής, ακόλουθος και συναγωνιστής μας, ανεξαρτήτως ποιο είναι το επάγγελμά του, ποια είναι η οικονομική του κατάσταση, το μορφωτικό του επίπεδο ή ποια είναι η περιοχή κατοικίας του.

Υπήρχαν πολλοί στις τάξεις του Κινήματος που, όντας υπερβολικά αισιόδοξοι, έλεγαν για τριπλασιασμό της δύναμης από πέρυσι και εκείνοι που, όντας απαισιόδοξοι, πίστευαν πως ο αγώνας όλη την περασμένη χρονιά δεν είχε ευοδώσει για ουσιαστικά αποτελέσματα και η εκδήλωση δε θα είχε τόσο κόσμο όσο ο αναμενόμενος, όμως οι πρώτοι μπορούν να είναι σίγουροι για το 2012 και οι δεύτεροι νομίζω είναι καιρός να αρχίσουν να βλέπουν τα πράγματα με πιο αισιόδοξη ματιά.

Το επόμενο μήνυμα στάλθηκε στους αναποφάσιστους σε σχέση με το Κίνημα. Κακά τα ψέματα, όμως υπάρχουν κι εκείνοι που δεν παίρνουν θέση είτε διότι πράγματι δεν θέλουν να εκφέρουν άποψη, είτε διότι βλέπουν με καλό μάτι την πατριωτική μας κίνηση, αλλά ενίστανται σε σχέση με τις "ακραίες" -σύμφωνα με τους αντιπάλους μας- θέσεις μας. Αυτή η συγκέντρωση κατέλυσε ακόμη έναν ανασταλτικό παράγοντα πριν μας ακολουθήσουν ή έστω συνέβαλε στο να έχουν ακόμη πιο θετική άποψη για εμάς.

Σε σχέση με ψευτοεθνικιστές, που μόνο βαρύγδουπες δηλώσεις ξέρουν να κάνουν, να το παίζουν επαναστάτες πίσω από τους υπολογιστές τους και να κάνουν τους μάγκες μόνο εκεί που τους παίρνει, αλλά όταν έρθει η ώρα να αποδείξουν στην πράξη τα λεγόμενά τους, λακίζουν κι εξαφανίζονται. Τους αποδείξαμε ότι όχι μόνο ΔΕΝ τους θέλουμε μαζί μας, αλλά κι ότι χωρίς αυτούς είμαστε όλο και περισσότεροι! Δε μας αφορούν ψευτοεπαναστάτες ψηφοθήρες που με εθνικιστικές κορώνες πάνε να εξασφαλίσουν την καρέκλα τους στη Βουλή, την ασυλία τους σε αισχρά εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού και μαζί τους οι ακόλουθοί τους.

Παντός τύπου άπλυτοι, αναρχικοί, κουμμουνιστές, παρόλο που στο Indymedia έκαναν λόγο για 200 άτομα, δε μας λένε για ποιον λόγο αφού ήμασταν μόλις 200 άτομα, για ποιο λόγο δεν ήρθαν τα "παλικάρια" να μας κάνουν όλους τουλούμι στο ξύλο ή για ποιο λόγο δεν έκαναν αντιπορεία επίδειξης της δικής τους δύναμης;

Και το μεγαλύτερο μήνυμα πήγε στην κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της, στα ΜΜΕ, τους εγχώριους και τους παγκόσμιους τοκογλύφους: Ο Έλληνας δεν υποτάσσεται! Μετά την μεταπολίτευση η χώρα έχει κατακρεουργηθεί οικονομικά, πολιτισμικά, κοινωνικά, έχει χάσει την ταυτότητά της και κοντεύουμε να ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε. Μας ανάγκασαν να πέσουμε σε λήθαργο για 35 χρόνια, όμως ένας ένας οι Έλληνες συνέρχονται και βλέπουν που είναι η αλήθεια, πετάει τα σκουπίδια έξω από τη σκέψη του, κι η λύση που επί σειρά ετών ήταν η "ακραία, φασιστική συμπεριφορά" πλέον είναι το αυτονόητο. Μας κατηγορούν, λασπολογούν εναντίον μας, μας εξυβρίζουν ασύστολα, όμως δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό τους το μένος είναι που μας δικαιώνει. Όταν οι "φασίστες" κάνουν διάλογο με εμπεριστατωμένη άποψη κι ισχυρά επιχειρήματα ενώ οι φερόμενοι ως "δημοκράτες" αερολογούν, φωνάζουν, εξυβρίζουν ή αρνούνται κατηγορηματικά να μιλήσουν μαζί μας, στέλνουν όλο και περισσότερο κόσμο με το μέρος μας, χωρίς καν να χρειάζεται η προπαγάνδα από μέρους μας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την "άλωση" του δημοκρατικά φασιστικού τους καθεστώτος έχει αρχίσει. Το ξέρουν όλοι, το βλέπουν, το φοβούνται αλλά πλέον δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν για να μας σταματήσουν, ακόμα ακόμα και για να μας αναστείλλουν.

Χρυσαυγίτες, διάφορες πατριωτικές ομάδες και συνδέσμοι, μεμονωμένοι Έλληνες, ενωμένοι κάτω από την Ελληνική σημαία δηλώσαμε βροντερά "Παρών", όπως παρόντες θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους να τους χαλάμε τα σχέδια για κάθε ανθελληνική τους δράση.

Για μια Ελλάδα δυνατή, ανεξάρτητη, υπερήφανη, μα πάνω απ'όλα, ελεύθερη, ψηφίζουμε όλοι Χρυσή Αυγή.

Μετά τιμής,
Ελίνα Γ.Κ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP