28.2.11

Πρωτη επισημη συνδιασκεψη Μετωπου Γυναικων


Πλήρεις αγωνιστικότητας και διάθεσης προσφοράς οι δεκάδες συναγωνίστριες στην πρώτη επίσημη οργανωτική συνάντηση του Μετώπου Γυναικών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το Σάββατο 26/2. Παλιές και νέες στο Κίνημα, συναντηθήκαμε, (επανα)συστηθήκαμε, παρουσιάσαμε, προτείναμε και αποφασίσαμε την έντονη δραστηριοποίησή μας στον κινηματικό φορέα που θα προβάλλει στις Ελληνίδες την, εν πολλοίς άγνωστη, γυναικεία πλευρά του Εθνικισμού.

Η συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου ανέλαβε υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών και, μετά το πέρας της συνδιάσκεψής μας, στα κατάμεστα γραφεία κατά την τακτική λειτουργία της Τ.Ο. Αθηνών, της παραχωρήθηκε το βήμα. Ακολουθεί η ομιλία της:

 "Αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός πως στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ο γυναικείος πληθυσμός έχει αρχίσει να αυξάνεται ραγδαίως. Συνεπώς, κρίθηκε σκόπιμο να διευρυνθεί η δράση του Mετώπου Γυναικών, η οποία μέχρι στιγμής περιοριζόταν κυρίως στον διαδικτυακό χώρο.
Οι γυναίκες στην Χρυσή Αυγή έχουν θέση. Μπορούν να δραστηριοποιηθούν συμμετέχοντας στις πολιτικές δράσεις, στις εκδηλώσεις, σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Ακόμα και όσες δεν μπορούν να παραβρίσκονται στον χώρο των γραφείων, μπορούν να συμβάλλουν γράφοντας άρθρα για την εφημερίδα μας, για τα περιοδικά μας, ακόμα και για τους χώρους μας στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα ως ενεργό μέλος της κοινωνίας έρχεται αντιμέτωπη με τα προβλήματα τα οποία πλήττουν αυτήν την χώρα. Ο ρόλος της ως μητέρα έχει απαξιωθεί, ο ρόλος της ως γυναίκα παρακμάζει. Κυριαρχούν τα πρότυπα της εκπόρνευσης και της παρακμής. Είναι το πιο εύκολο θύμα της εγκληματικότητας που μαστίζει αυτήν την χώρα. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά όταν νυχτώνει, και σε αρκετές περιοχές, ούτε καν τις πρωινές ώρες. Αντικρίζει κανείς στο κέντρο της Αθήνας γυναίκες έντρομες να κρατούν σφιχτά της τσάντες τους, ή να μιλούν φοβισμένες στα κινητά τους τηλέφωνα, γιατί ο κίνδυνος ελλοχεύει. Κινδυνεύουν ανά πάση στιγμή να γίνουν θύματα κλοπής, συνεχώς βρίσκεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.

Επιπροσθέτως, υπάρχουν μητέρες που ούτε το πιο απλό πράγμα δεν μπορούν να κάνουν, να χαρούν μια βόλτα στο πάρκο με το παιδί τους. Σε ποιό πάρκο, εύλογα διερωτάται κανείς, σε αυτά που έχουν γίνει γκαράζ ή στις ελάχιστες εναπομείναντες πλατείες που είναι κατακλυσμένες από λαθρομετανάστες, οι όποιοι κουβαλούν ένα σωρό αρρώστιες, από πόρνες, από ναρκομανείς και από κάθε λογής εγκληματία.

Τίθεται θέμα πρωτίστως επιβίωσης και έπειτα αξιοπρέπειας.

Αυτή η κατάσταση, μέρα με την μέρα κλιμακώνεται και θα μας υποχρεώσουν να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας χωρίς τις άξιες και τα ιδανικά των προγόνων μας, χωρίς παιδεία, χωρίς το φυσικό περιβάλλον, μέσα στην ανασφάλεια και τον φόβο, χωρίς πατρίδα, χωρίς εθνική ταυτότητα και εν τέλει, χωρίς μέλλον.

Είναι χρέος μας να μην μείνουμε αμέτοχοι απέναντι σε όλο αυτό που ζούμε.

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, η λύση βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων πολιτών.

Το Μέτωπο Γυναικών θα λειτουργήσει με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά του κινήματος και της Φυλής μας, με σεβασμό στο πρόσωπο του Αρχηγού και με το ήθος που αρμόζει σε μία Χρυσαυγίτισσα.

Η Χρυσή Αυγή λέει "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!" και καλεί όλες τις Ελληνίδες να δραστηριοποιηθούν και να πλαισιώσουν το κίνημά μας."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP