28.11.10

Φυλετικο Ζητημα


Η Φυλή υπέρτατη Αξία του Κινήματός μας. Αυτή καθορίζει την έννοια της εθνικότητος. Πολιτισμός, ομογλωσσία, ομοθρησκεία δεν είναι παρά δευτερεύοντα εποικοδομήματα, που βρίσκουν την πνευματική τους ολοκλήρωση μόνο μέσα στην κοινότητα των ομαίμων ατόμων.

Το Ελληνικό Έθνος δεν είναι ανάδελφο, αλλά ανήκει σε μια ευρύτερη φυλετική οικογένεια, την Λευκή Αρία ομοεθνία. Τα άτομα που αποτελούν την Λευκή Φυλή ξεχωρίζουν από εξωτερικά (φαινότυπος) και ψυχικά χαρακτηριστικά (γονότυπος). Τα χαρακτηριστικά αυτά καθορίζουν τον βαθμό ευφυίας της, τον τρόπο συμπεριφοράς, την συνείδηση, την καλλιτεχνική έκφραση κ.ά. Όλα αυτά συνιστούν την Φυλετική Ψυχή.

Πιστεύουμε στην ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα μεταξύ των φυλετικών ομάδων. Κάθε προσπάθεια ισοπέδωσης, ταύτισης ή ανάμειξης των ανθρωπίνων φυλών (που κάποιοι επιστήμονες θεωρούν μέχρι και ξεχωριστά είδη!) μας βρίσκει δυναμικά αντιμέτωπους. Η επιμειξία είναι το πλέον επονείδιστο αμάρτημα απέναντι στον Δημιουργό, η μεγίστη Ύβρις.

Αυτή η θέση έναντι της Φυλής μάς διαφοροποιεί καίρια από τους παντός είδους «εθνικόφρονες». Η αντίθεσή μας στην (λαθρο)μετανάστευση δεν έγκειται μόνον στις παρενέργειες που αυτή προκαλεί (εγκληματικότης και τα συναφή). Προτεραιότητα για μας αποτελεί η αποφυγή της φυλετικής αλλοίωσης του πληθυσμού. Σκοπός μας δεν είναι η καλλιέργεια τυφλού μίσους έναντι των ξένων, αλλά η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!


XAgr.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP