9.11.10

Και η εκπληξη ηταν ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είμαστε όλοι εθελοντές. Δεν έχουμε επαγγελματικά στελέχη, συμβούλους, διαφημιστές, μεγαλοχορηγούς, επιδοτήσεις. Είμαστε Έλληνες και Ελληνίδες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων που αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για τον Λαό και την Πατρίδα μας. Μπήκαμε στην διαδικασία των εκλογών σχετικά πρόσφατα στην ιστορία του Κινήματός μας, διαπιστώνοντας ότι έχουμε πλέον τις δυνάμεις και ωριμάζουν οι κοινωνικές συνθήκες ώστε να εκμεταλλευτούμε προς όφελος του Έθνους μας την μοναδική διέξοδο πολιτικής ύπαρξης που επιτρέπει και αναγνωρίζει το κοινοβουλευτικό καθεστώς.

Μαθαίνουμε γρήγορα τα κόλπα τους κατά την εκλογική διαδικασία, που νοθεύουν την βούληση των πολιτών, και σε κάθε μία που συμμετέχουμε βελτιώνουμε τις αντιδράσεις μας απέναντί τους. Δεν ξέρουμε από πολιτικαντισμούς, δεν ξέρουμε από μάρκετινγκ, δεν ξέρουμε από παρασκηνιακές συμφωνίες και ΔΕΝ θέλουμε να μάθουμε. Είμαστε οι μοναδικοί απολύτως ειλικρινείς και έντιμοι απέναντι στους Έλληνες, οι μόνοι που δηλώνουμε ευθέως τι πιστεύουμε, τι κάνουμε και ποιο είναι το όραμά μας για την Ελλάδα. Δεν παρακαλέσαμε και δεν ξεγελάσαμε κανέναν για να μας ψηφίσει. Οι Έλληνες έρχονται σε εμάς διαπιστώνοντας ότι όλοι οι άλλοι όχι μόνο απέτυχαν να λύσουν τα προβλήματα που τους δημιούργησαν, αλλά τα διογκώνουν συνεχώς.

Γνωρίζουμε ήδη, από την εμπειρία δυτικοευρωπαϊκών εθνικιστικών κινημάτων, πως ο πόλεμος εναντίον μας θα είναι εντονότερος και ακόμη πιο βρώμικος, τώρα που μπαίνουμε με αξιώσεις στο δικό τους πεδίο.


Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, που αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2011, θα αποτελείται από 24 διεθνιστές και ΕΝΑΝ Εθνικιστή. Μέχρι τώρα αποφάσιζαν μεταξύ τους. Τώρα μπήκε ένας λύκος στην δημοτική στάνη και δεν χαίρονται καθόλου τα εντός παρδαλά πρόβατα και οι έξωθεν τσομπάνηδές τους.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP