14.11.10

Σεισμος 5,3 της κλιμακας Δημοριχτερ!


Μεγάλο ταρακούνημα για την πόλη των Αθηνών. Για όλους "αυτούς" που υποτίμησαν και απαξίωσαν τον Έλληνα πολίτη. Για όλους "αυτούς" με το φτωχό λεξιλόγιο: Φασίστες... Ρατσιστές... και άλλα "δημοκρατικά κοπλιμέντα", χωρίς βέβαια να γνωρίζει κανείς την έννοιά τους. Μεγάλο πλήγμα για τον "Μέγα Δημοτικό Άρχοντα" όταν στα Συμπόσια Συμβούλια θα βρίσκεται απέναντί του ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. 

Εμείς όλοι οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που θα αναδείξουν την χαμένη αίγλη του Έθνους μας ξανά. Η Χρυσή Αυγή, με χορηγούς της την Πίστη και την αγάπη για την Πατρίδα, θα δώσει ανάσα και ελπίδα στις "κατεχόμενες" γειτονιές από τους λαθρομετανάστες εισβολείς, το έγκλημα και την παρανομία. Εμείς εκείνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σταθούμε συνοδοιπόροι και, αντλώντας δύναμη από τους αιρετούς πλέον Χρυσαυγίτες, να θυμηθούμε ξανά ότι αυτός ο τόπος μας ανήκει. Αυτή η χώρα είναι δική μας. Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες. Και να βοηθήσουμε με το μοναδικό όπλο που έχουμε στα χέρια μας, την ψήφο, το επόμενο κυβερνών κόμμα της Ελλάδας να είναι η Χρυσή Αυγή!

Έλληνες συμπολίτες, ήρθε η ώρα να κερδίσουμε και να πάρουμε πίσω την χαμένη μας αξιοπρέπεια και το μέλλον των παιδιών μας. Ο Θεός είναι μαζί μας. Έδειξε το σημάδι του και οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε την επιθυμία Του να τηρήσουμε το λόγο μας για την φύλαξη της τιμής της Πατρίδας!

Ζήτω το Έθνος!

Αθηναία Τ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP