25.11.10

25/11/2010: Πλατεια Βαθη - ρεπορταζ

Πρεζέμποροι και "πελάτισσα" τους
Και άλλη "πελάτισσα"
Και άλλη - εμφανώς ανήλικη
Πρεζέμποροι και προληπτική προστασία τους από τους...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ
Ξεκινά πορεία
Τα ΜΑΤ τρέχουν να περικυκλώσουν τους ...επικίνδυνους
Μοιράζεται στους ενδιαφερόμενους το εξής κείμενο:
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους λαθρομετανάστες, που ήρθατε παράνομα στην Ελλάδα χωρίς κανένας να σας καλέσει.
Οι φιλόξενοι και πονόψυχοι Έλληνες πολίτες σας δέχθηκαν με στοργή, σας έδωσαν στέγη, τροφή, νοσοκομειακή περίθαλψη, εργασία και η ανταμοιβή τους ήταν η αχαριστία σας!
Δεν σεβαστήκατε την φιλοξενία μας, τα ήθη και έθιμά μας και, ιδιαίτερα εσείς οι μουσουλμάνοι, κάνετε τα πάντα για να προσβάλλετε τη θρησκεία μας. Δεν σέβεστε τις εκκλησίες μας, τους εξωτερικούς χώρους τους έχετε μετατρέψει σε σκουπιδότοπο και δημόσια ουρητήρια. Ανάμεσά σας υπάρχουν και φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε. Έχετε καταστρέψει τις πλατείες μας, τα πεζοδρόμια τα έχετε μετατρέψει σε παράνομα παζάρια και το κέντρο της πόλης μας έχει γίνει ένα γκέτο γεμάτο από εγκληματίες. Κάθε μέρα έχουμε εγκληματικές ενέργειες εναντίων νομίωμν πολιτών. Κλοπές καταστημάτων και σπιτιών, ξυλοδαρμοί, βιασμοί, πωλήσεις ναρκωτικών και δεν είναι λίγες φορές που από εσάς τους λαθρομετανάστες έχουν δολοφονηθεί πολίτες για λίγα ευρώ.
Πολλοί από εσάς, που προέρχεστε από την Ασία και την Αφρική, είστε και προδότες της πατρίδας σας, εγκαταλείψατε τις οικογένειές σας, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, την Ινδία, τη Νιγηρία, τη Σομαλία, το Σουδάν και άλλες χώρες... στο έλεος των Αμερικανών και των διεφθαρμένων ηγετών και ήρθατε στην Ελλάδα για να περιφέρεστε άσκοπα στους δρόμους και να ζητιανεύετε στα φανάρια. Επιστρέψτε αμέσως στην πατρίδα σας να πολεμήσετε τον Αμρικάνο και να αγωνιστείτε για δημοκρατία στην χώρα σας.
Όπως γνωρίζετε στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση, δεν μπορούμε να σας ταΐζουμε άλλο. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. Πάνω από το 90% του Ελληνικού λαού δεν σας θέλει, πολλοί πολίτες είναι εξαγριωμένοι μαζί σας γιατί προσβάλατε την αξιοπρέπειά τους. Μην πιστεύετε όσους σας πλησιάζουν και παριστάνουν τους φίλους σας, θέλουν απλώς να σας εκμεταλλευτούν. Το μέλλον σας εδώ στην Ελλάδα είναι αβέβαιο, πριν απογοητευτείτε επισκευθείτε τις κρατικές υπηρεσίες και ζητήστε τους να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε πίσω στην πατρίδα σας κοντά στις οικογένειές σας. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα πιέσουμε την κυβέρνηση και την ΕΕ και τα πολιτικά κόμματα για να σας στείλουμε οικονομοτεχνική βοήθεια.
Κύριοι λαθρομετανάστες, ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαβάστε επίσης: Οι Έλληνες αντιστέκονται - Δυναμική συγκέντρωση και πορεία των κατοίκων της πλατείας Βάθη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP