31.10.10

Η "πολιτικως ορθη" δημοσιογραφια


Η είδηση από το "πολιτικώς ορθό" zougla.gr:
"Θύμα των δύο υπαλλήλων που εργάζονταν στην πανσιόν σκύλων κατήγγειλε ότι έπεσε η ιδιοκτήτριά της, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με την καταγγελία η ληστεία σημειώθηκε στη Λεωφόρο Νάτο, στην Κερατέα, όπου και βρίσκεται η επιχείρηση. Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, οι δύο υπάλληλοι αφού την έδεσαν, της άρπαξαν το ποσό των 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και άγνωστης αξίας κοσμήματα."
Η ίδια είδηση από το "θέλω να καθιερωθώ" NewsIt.gr:
"Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά. Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν. Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή. Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία."
Τονισμένα όσα απέκρυψε το "πολιτικώς ορθό" μέσο. Κανένα άλλο σχόλιο. Ούτε για την "δημοσιογραφία" των "προοδευτικών". Ούτε καν για το πόσο τελικά πληρώθηκε το "φθηνό" μεροκάματο του τριτοκοσμικού...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP