30.10.10

Τιμωρειται επειδη εκφραζει τις αποψεις της


Μια ηλικιωμένη Γερμανίδα Εθνικίστρια, η 82χρονη Ursula Meta Hedwig Haverbeck-Wetzel (χήρα του συγγραφέα, εκπαιδευτικού και στελέχους του NSDAP, Werner Georg Haverbeck), καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 1.000 ευρώ από δικαστήριο του Μονάχου, ως αμετανόητη αρνητής του "ολοκαυτώματος". Αιτία ήταν ένα φυλλάδιο που διένειμε σε σχολεία όπου επιχειρηματολογούσε κατά της "βιομηχανίας του ολοκαυτώματος". Ο 91χρονος George Wiesholler, καταδικάστηκε ως συνεργός σε άρνηση του "ολοκαυτώματος" σε πρόστιμο 600 ευρώ, επειδή τύπωσε το φυλλάδιο. Ο δικαστής Norbert Riedmann δήλωσε πως αμφιβάλλει ότι η Ursula H. θα αλλάξει τις απόψεις της και πρέπει να τιμωρηθεί επειδή τις εκφράζει.

Η άρνηση ή αμφισβήτηση του "ολοκαυτώματος" των εβραίων ή του αριθμού των 6.000.000 θυμάτων εβραίων από το Γ' Ράιχ, είναι ποινικοποιημένη στην Γερμανία και τιμωρείται με μεγάλα πρόστιμα και ποινές φυλάκισης ως 5 χρόνια.
Η Ursula Haverbeck έχει πτυχία παιδαγωγικής, φιλοσοφίας και γλωσσολογίας και μετά το θάνατο του συζύγου της το 1999 ανέλαβε την ηγεσία της Εθνικιστικής Οικολογικής οργάνωσης Collegium Humanum, που εκείνος ίδρυσε το 1963 και τέθηκε εκτός νόμου τον Μάιο του 2008. Ταυτόχρονα τέθηκε εκτός νόμου και το Σωματείο για την αποκατάσταση των διωκόμενων για άρνηση του Ολοκαυτώματος (VRBHV), το οποίο είχε ιδρύσει ο δικηγόρος Horst Mahler το 2003 και όπου ως αναπληρώτρια διευθύντρια η ίδια είχε συναντήσει και βοηθήσει πολλούς από τους γνωστούς διωκόμενους αναθεωρητές όπως τους Ernst Zündel, Robert Faurisson, Germar Rudolf, Jürgen Graf, Gerd Honsik, Wilhelm Stäglich, Fredrick Toben, Manfred Roeder, Frank Rennicke.  
Με τον Horst Mahler σε συγκέντρωση του NPD
Τον Ιούνιο του 2004 είχε καταδικαστεί ξανά για άρνηση του "ολοκαυτώματος", σε 180 ημέρες φυλάκισης και πρόστιμο 5.400 ευρώ, εξαιτίας άρθρου σε δύο τεύχη του περιοδικού "Η Φωνή Της Συνείδησης" το οποίο εξέδιδε η ίδια. Τα δύο τεύχη κατασχέθηκαν. Στο επόμενο τεύχος που κυκλοφόρησε υπήρχε ένθετο απόσπασμα της ρωσικής εφημερίδας Russky Wjestnik, που έλεγε ότι οι εβραίοι θύματα του "ολοκαυτώματος" δεν ήταν έξι εκατομμύρια, αλλά πεντακόσιες χιλιάδες. Και στο μεθεπόμενο του Νοεμβρίου του 2005, υπήρχε σε ένα άρθρο της η φράση ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν διέταξε το "ολοκαύτωμα" και δεν είχε κυριευτεί από κάποια πολεμική εμμονή, αλλά από μία επιθυμία θείας τάξης στο κοσμοϊστορικό πλαίσιο. Νέα καταδίκη συνολικά 70 ημερών και 6.000 ευρώ πρόστιμο. Τον Ιούνιο του 2009 καταδικάστηκε εκ νέου, κατόπιν μήνυσης για προσβολή από την πρόεδρο του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου της Γερμανίας, Charlotte Knobloch, γιατί σε μια επιστολή της είχε γράψει, μεταξύ άλλων, ότι δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνει το Εβραϊκό Συμβούλιο στις εσωτερικές υποθέσεις της Γερμανίας, αλλά να επιστρέψει στην χώρα καταγωγής του κάπου στην κεντρική Ασία. Καταδικάστηκε να πληρώσει 2.700 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα της μηνύτριας.

Αμετανόητη για τις Ιδέες της, Υπερήφανη και Αγωνίστρια, πάντα Έφηβη. Η ύπαρξή της αγκάθι στα πλευρά του συστήματος και καρφί στο μάτι των "κουρασμένων" και συμβιβασμένων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP