24.10.10

Αθηναιοι, δειτε τις επιλογες σας...


Κάποιοι αναρωτιούνται αν, πέρα από έκφραση δυσαρέσκειας, η ψήφος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ έχει κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο. Κάποιοι άλλοι δεν αναρωτιούνται καθόλου για τους "φασίστες": Είναι κακοί και τέλος. Και κάποιοι ακόμη επίσης δεν αναρωτιούνται για τους Χρυσαυγίτες: Είναι η τελευταία ελπίδα και τέλος.

Είμαστε όντως η τελευταία ελπίδα, όταν όλοι οι άλλοι έχουν ήδη αποτύχει. Όταν όλοι οι άλλοι συναγωνίζονται μεταξύ τους προς την ίδια κατεύθυνση της παγκοσμιοποίησης και του "πολυπολιτισμού", είμαστε οι μόνοι που δείχνουν προς την αντίθετη, του Εθνικισμού και του Ελληνικού πολιτισμού. Και γι' αυτό είμαστε οι "κακοί". Είμαστε αυτοί που τους χαλάνε την ομοφωνία. Είμαστε οι μόνοι που δεν υποκρινόμαστε. 

Και ιδού η απόδειξη. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων:

Κακλαμάνης Νικήτας: Στηρίζεται από ΝΔ, ΛΑΟΣ και Ντόρα Μπακογιάννη. Από μόνο του αρκετό για να καταψηφιστεί. Η επιδείνωση της κατάστασης της Αθήνας και η κατάληψη του κέντρου από εγκληματίες λαθρομετανάστες κατά την θητεία του ήταν απολύτως αναμενόμενη, κρίνοντας από τους καπιταλοφιλελεύθερους υποστηρικτές του. Έχει ήδη ορίσει ως αντιδήμαρχο πολιτισμού, σε περίπτωση επανεκλογής του, τον ...Ηλία Ψινάκη. 

Καμίνης Γιάννης: Πρώην συνήγορος του λαθρομετανάστη. Στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, Οικολόγους Πράσινους, Φιλελεύθερη Συμμαχία. Επίσης από μόνο του αρκετό για να καταψηφιστεί. Η προτεραιότητα που δίνει στους λαθρομετανάστες εισβολείς έναντι των Ελλήνων είναι γνωστή και τεκμηριωμένη. Κατεβάζει ως υποψήφιο στο συνδυασμό του τον εκπρόσωπο του gay pride (καρναβαλιστική παρέλαση των πούστηδων, λεσβιών και τραβεστί) στο κέντρο της πόλης.

Σοφιανός Νίκος: Στηρίζεται από το ΚΚΕ. "Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι". Το κόμμα που κατέβασε μέλη του στο πλευρό των Σομαλών λαθρομεταναστών (και εγκληματιών, κρίνοντας απ' τα ευρήματα) ενάντια σε επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο.


Πορτάλιου Ελένη: Στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ. Η απόλυτη στήριξη του κόμματός της στους λαθρομετανάστες έναντι των Ελλήνων, γνωστή τοις πάσι. 
Κωνσταντίνου Πέτρος: Άεργος, επιδοτούμενος επί κεφαλής της ΜΚΟ "Απελάστε τον ρατσισμό", μόνιμος συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διοργανωτής αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών συγκεντρώσεων λαθρομεταναστών και υποστηρικτών τους, μόνιμα απέναντι στους απεγνωσμένους Έλληνες κατοίκους της Αθήνας. Στηρίζεται από το ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αμυράς Γιώργος: Ο ανεξάρτητος ποδηλάτης, παρουσιαστής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης. Το κύριο πρόβλημα της Αθήνας, κατ' αυτόν, ότι δεν έχει ποδηλατόδρομους και δεντράκια στα πεζοδρόμια. Μια πόλη όπου Έλληνες και ξένοι θα ζουν αγαπημένοι, κάνοντας ποδήλατο κάτω από τα δέντρα, είναι το όραμά του για την πρωτεύουσα.

Ηλιάδης Μιχάλης: Άγνωστος υποψήφιος του αγνώστου κόμματος "Κοινωνία", δηλώνει πατριώτης και ουχί Εθνικιστής. 

και

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αρκετό για να υπερψηφιστεί.Bonus: Ατάκα του υποψηφίου του Συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ηλία Παναγιώταρου, σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τη λαθρομετανάστευση (contra tv, 23/11/10)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP