20.10.10

Δεν μιλω με κομμουνιστες


Ας αφήσουμε τις δημοσιογραφικές περιστροφές και τα ιδεολογικά νεφελώματα περί Δημοκρατικής Αριστεράς, Αριστεριστών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων. Αυτοί που υπονομεύουν την Πατρίδα μας και το Λαό μας είναι από τη μια οι πουλημένοι στους παγκόσμιους τοκογλύφους καπιτα-ληστές και σοσια-ληστές και από την άλλη οι Κομμουνιστές που με διάφορα ονόματα τον παραπλανούν υποκρινόμενοι την εναλλακτική οδό, ενώ στην πραγματικότητα με την τακτική του μίσους εναντίον των Ελλήνων και του Ελληνικού Έθνους ως ύπαρξη και οντότητα, οδήγησαν το Λαό στην αγκαλιά των σημερινών δημίων του. Δεν δικαιούνται λοιπόν να ομιλούν για το Λαό, πολύ δε περισσότερο εν ονόματι του Λαού μας αυτοί που με τις ψηφοθηρικές τακτικές τους κατέστρεψαν την ελληνική επιχειρηματικότητα και αποδυνάμωσαν το δημόσιο τομέα στον οποίον εισήλθαν σαν τρωκτικά, από την εκπαίδευση και την κρατική τηλεόραση μέχρι τα έμμισθα συνδικαλιστικά όργανα.

Διαχρονικά τους Κομμουνιστές εκτός από ανοησία διακατέχει εμπάθεια και κακία. Ανοησία γιατί παρά την παταγώδη αποτυχία του Κομμουνισμού διεθνώς και σε κάθε επίπεδο, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό, εξακολουθούν να εμμένουν στην αυταπάτη ότι αυτός έχει τις απαντήσεις για την επιτυχή διακυβέρνηση των λαών. Εμπάθεια γιατί αν και η ιδεολογία τους τυράννησε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλη τη Γη, και στο όνομά της εξοντώθηκαν, εξορίστηκαν, εκτοπίστηκαν και εκτελέστηκαν από τα ινδάλματά τους, από το Στάλιν (τουλάχιστον 15 εκατομμύρια νεκροί) ως το Μάο ( 70 εκατομμύρια) και τον Πολ Ποτ (2,5 εκατομμύρια νεκροί), εκατομμύρια αθώων ανθρώπων, έχουν το θράσος να κατηγορούν «το Σύστημα» για τα δεινά της κοινωνίας, αυτοί που έστησαν, υπηρέτησαν, υπηρετούν και προπαγανδίζουν τα δυο στυγνότερα καθεστώτα: τον χρεοκοπημένο κομμουνισμό και την αναδυόμενη παγκόσμια δικτατορία του χρήματος. Κακία, τέλος, γιατί ο λόγος τους δεν διαθέτει ιδέες και επιχειρήματα αλλά αναμασημένα υπολείμματα της κομματικής καθοδήγησης, που καταλήγουν στη διακαή επιθυμία τους όχι για την επικράτηση των ιδεών τους αλλά για «θάνατο στους φασίστες», τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων τους, προσφιλή άλλωστε τακτική των πνευματικών τους ηγετών, που διαλαλούν στα ιστολόγια, τα γκράφιτι και τα έντυπά τους.

Στον αντίποδα αυτών, οι εθνικιστές υπήρξαν πάντοτε γενναιόψυχοι απέναντι στους εχθρούς τους, είτε επρόκειτο για κομματικούς αντιπάλους είτε για διαμαρτυρόμενους κουλτουριάρηδες. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος όλων των εθνικιστικών σχηματισμών, όπου και αν επικράτησαν.

Χάρις σ’ αυτήν ακριβώς την αγαθότητα και μεγαλοψυχία των Εθνικιστών, οι αναιδέστατοι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι, καθηγητάδες με ύφος και στόμφο και επαγγελματίες ακτιβιστές των «μη κυβερνητικών οργανώσεων» έχουν το θράσος να συκοφαντούν εμάς τους Εθνικιστές και να απαξιούν τάχα να συνομιλήσουν μαζί μας. Στην πραγματικότητα γνωρίζουν την αλήθεια των θέσεών μας και τη γύμνια των ιδεολογημάτων τους. Γνωρίζουν ότι οι συνθήκες στις οποίες οι ίδιοι εξώθησαν την Ελλάδα, οδηγούν το Λαό στο να συνειδητοποιήσει το ποιοι ευθύνονται για την κατάστασή του, ποιοι τον κορόιδευαν και ποιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα και όχι για το δικό τους παρασιτικό συμφέρον. Γι’ αυτό προσπαθούν με διάφορα τερτίπια, από τη μια να τρομοκρατήσουν το λαό με τις ταμπέλες του «φασίστα», -το απόλυτο γι’ αυτούς κακό-, κι από την άλλη να δείξουν μια εικονική συγκατάβαση ώστε να προσεταιρισθούν περιστασιακά ένα μέρος των εξεγερμένων.

Η πραγματικότητα είναι όμως ότι οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για το Έθνος και το Λαό μας, για την Ευρώπη, τον πολιτισμό και τη Φυλή μας, δικαιώνονται καθημερινά. Η ομολογία της Γερμανίδας καγκελαρίου Μέρκελ για την «παταγώδη αποτυχία» του Γερμανικού μοντέλου αφομοίωσης των μεταναστών, μια ομολογία που για να γίνει δημοσίως σημαίνει ότι έφθασε στα όριά της η χώρα, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση αυτών που η Χρυσή Αυγή εξ αρχής υποστηρίζει.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες πρέπει να αγωνιστούμε όχι μόνο για να ανοίξουμε τα μάτια των κοιμωμένων συμπατριωτών μας, αλλά και για να είμαστε παρόντες, έτοιμοι να αδράξουμε τις τύχες της πατρίδας μας από τα χέρια των δημίων της. Αυτούς τους δημίους, τους δεξιούς κι αριστερούς φαφλατάδες κομπιναδόρους, μα ιδιαιτέρως τους Κομμουνιστές, που οι γονείς και οι παππούδες μας, νίκησαν στο πεδίο της μάχης προσφέροντας στην Πατρίδα μας το αγνό νεανικό τους αίμα, δεν τους αναγνωρίζουμε ως ισότιμους συνομιλητές μας. Χρωστούν, δεν τους χρωστούμε.

OXIA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP