31.8.10

Εδω ο κοσμος καιγεται και οι φιλανθρωποι...


Διαβάζω ότι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης επρόκειτο να δώσει χθες (30/08/10) συναυλία για τα παιδιά της Αφρικής, στο φράγμα της Θέρμης. Σκοπός της συναυλίας είναι να ενισχυθεί η Μ.Κ.Ο. «Ελληνική Δράση Αφρικής». «Ιδρύτριά της» σύμφωνα με την ιστοσελίδα «είναι η Μέρω Κεσσεσίογλου, πρόξενος στην Ελλάδα της Ακτής του Ελεφαντοστού και υπεύθυνη για θέματα αντιμετώπισης του AIDS και της πείνας σ’ όλη την ήπειρο.» Η κυρία Κεσσεσίογλου «ίδρυσε 9 νοσοκομεία, ένα ορφανοτροφείο, ένα σχολείο, εξόπλισε 30 Κέντρα Υγείας και υλοποίησε 70 αναπτυξιακά προγράμματα, μέσω των οποίων ιδρύθηκαν 70 συνεταιρισμοί με 3.000 γυναίκες, οι οποίες πέτυχαν να αυξήσουν το μηνιαίο τους εισόδημα.»

Καλά τη γαζώνουν λοιπόν οι παροικούντες την Αφρική, αλλά εδώ; Δεν έχει πάει η κυρία Κεσσεσίογλου καμιά βόλτα κατά το Πέραμα που ζουν ακόμα συμπατριώτες μας σε τσίγκινα παραπήγματα; Δεν περνάει από το κέντρο της Αθήνας που πεθαίνουν οι συμπολίτες μας στα πεζοδρόμια σαν τις μύγες από τα ναρκωτικά που τους προμηθεύουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι μαύροι που εκείνη φροντίζει –καλοπροαίρετα, είμαι σίγουρη- να μην πεθάνουν από την πείνα και από το AIDS; Και ποιος φρόντισε ποτέ στην Ελλάδα τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους πολύτεκνους, τα χιλιάδες θύματα των λαθρομεταναστών, τους συνταξιούχους, τους νέους, τα παιδιά μας και τόσους άλλους;

Θα πρέπει σίγουρα λοιπόν να ξαναμάθουμε ελληνικά, σωστά ελληνικά και να επανεντάξουμε στο λεξιλόγιό μας τη λέξη «αξιοπρέπεια». Κοινώς «τσίπα». Να μην είμαστε προστάτες του κάθε άγνωστου νέγρου, παρά του ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ. Και για όσους επικαλούνται, όντας άθεοι οι ίδιοι βέβαια, τον Χριστιανισμό, να μάθουμε να τους λέμε να μην διαβάζουν ανάποδα τις Γραφές. Ο Χριστός μίλησε για τον πλησίον και όσοι γνωρίζουν Ελληνικά, γνωρίζουν και τι σημαίνει αυτό.

Μάρω ΔαγρέΣΗΜ. ΜΓ: Στις φωτογραφίες:
- Από τηλεοπτικό αφιέρωμα στο πρόσωπό της, η πάμπλουτη ...φύλαρχος της αφρικάνικης φυλής Ανί Μπαλί, πρόξενος της Ακτής του Ελεφαντοστού στην Ελλάδα, κόρη μεγάλου ευεργέτη της Πόλης και της ...Ιερουσαλήμ, η πολυβραβευμένη από το κρατικό και διεθνές σύστημα φιλάνθρωπος.
- Στην Αφρική, μπροστά σε κτίριο που έχτισε η ΜΚΟ της, με γυναίκες και άντρες που βοηθά και παιδιά που "υιοθετεί", δίνοντάς τους αρχαιοελληνικά(!) ονόματα και μαθαίνοντάς τους ελληνικά.

Η κυρία Μέρω Κεσσεσίογλου, που φροντίζει - με την βοήθεια διαφόρων χορηγών - να εξοικειωθούν με την Ελλάδα οι υποσαχάριοι πληθυσμοί, ώστε αν αποφασίσουν να μεταναστεύσουν, να την προτιμήσουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP