26.7.10

Γερμανιδες υπουργοι εναντιον γερμανικης παιδειας

Γυναίκες πολιτικοί (συχνά νέες και ωραίες) αποτελούν την αιχμή του δόρατος του «πολυπολιτισμού» και των επιταγών της παγκοσμιοποίησης γενικότερα στις ευρωπαϊκές χώρες. Στην Γερμανία, οι κεντροαριστερών αντιλήψεων (και όχι μόνο) υπουργοί κάνουν ό,τι μπορούν για να σκοτώσουν εθνικά τις επόμενες γενεές των Γερμανών. Απαγορεύουν στους Εθνικιστές να διδάσκουν, ενώ επιβάλλουν ισλαμικά μαθήματα.
Οι καθεστωτικοί πολιτικοί στο κρατίδιο της Μεκλεμβούργης-Δυτικής Πομερανίας ελπίζουν ότι με μια νέα πρόταση θα μπορέσουν ν' απαγορεύσουν την ιδιοκτησία κέντρων προσχολικής αγωγής από μέλη του NPD και Εθνικιστές γενικότερα, όπως δηλώθηκε στα ΜΜΕ χθες.


Σύμφωνα με την πρόταση της υπουργού κοινωνικής πρόνοιας του κρατιδίου Manuela Schwesig, όσοι αναλαμβάνουν ίδρυση νηπιαγωγείων και βρεφονηπιακών σταθμών, πρέπει ν’ αποδείξουν ότι οι δραστηριότητές τους δεν περιλαμβάνουν εθνικιστικές ενασχολήσεις. «Με ενοχλεί το γεγονός ότι μπορεί ακροδεξιοί εξτρεμιστές να είναι υπεύθυνοι για την διαπαιδαγώγηση μικρών παιδιών», δήλωσε η υπουργός, η οποία είναι επίσης ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών.

Έτσι, μόνο αφού αποδειχθεί η μη εμπλοκή με "ακροδεξιά" κόμματα ή οργανώσεις θα τους επιτρέπεται να φροντίσουν παιδιά. Τέτοιος έλεγχος πολιτικών φρονημάτων, εάν καθιερωθεί, θα είναι άνευ προηγουμένου στα βορειοανατολικά κρατίδια της Γερμανίας. Η συγκεκριμένη πρόταση έρχεται μετά την αποκάλυψη τον Φεβρουάριο ότι ένα μέλος του NPD προσπάθησε ν’ αναλάβει ένα τοπικό νηπιαγωγείο στο Bartow. Όταν η μικρή πόλη των 550 κατοίκων έψαχνε για νέο ιδιοκτήτη του νηπιαγωγείου της, το δημοτικό συμβούλιο μόλις και μετά βίας μπόρεσε να αποτρέψει την απόκτησή του από ένα μέλος του (νόμιμου πολιτικού κόμματος – μην ξεχνάμε) NPD, προβάλλοντας τις πλέον απίθανες δικαιολογίες.


Την ίδια στιγμή, η υπουργός παιδείας της Γερμανίας Annette Schavan υπερασπίστηκε την προκλητική οδηγία για εισαγωγή μαθημάτων για το Ισλάμ στα γερμανικά σχολεία, λέγοντας πως βοηθούν την αφομοίωση. Ισχυρίστηκε ότι τα πειραματικά μαθήματα για το Ισλάμ αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά στην βελτίωση της κατανόησης μεταξύ μουσουλμάνων και μη μουσουλμάνων μαθητών. Αρνήθηκε ότι με αυτόν τον τρόπο προωθείται το Κοράνι στα γερμανόπουλα ή ότι γίνονται πιο δεκτικά τα μουσουλμανάκια στο ακραίο Ισλάμ. Ανέφερε ότι προγραμματίζονται επίσης Ισλαμικές σπουδές στα γερμανικά πανεπιστήμια, σκοπεύοντας σύντομα να εκπαιδεύουν ιμάμηδες στα ανώτατα ιδρύματα της Γερμανίας, οι οποίοι στην συνέχεια θα κηρύττουν στα τζαμιά της χώρας.

Όπως καταλάβατε, στην -υπό σκληρή σιωνιστική κατοχή- Γερμανία απαγορεύεται να διδάσκει παιδιά ένας Εθνικά σκεπτόμενος Γερμανός, ενώ προωθείται η διδασκαλία τους από αλλόθρησκους και αλλόφυλους «γερμανοποιημένους» μετανάστες. Αντικαθιστούν όλους τους λαούς της Ευρώπης, σκοπεύοντας στην εξάλειψη του λευκού ανθρώπου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP