2.7.10

Γελοια προπαγανδα στον Αγ. Νικολαο

Εν όψει της, για 3η συνεχόμενη εβδομάδα, προγραμματισμένης σημερινής διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγίου Νικολάου για το παράνομο παζάρι λαθρομεταναστών, πετάχθηκαν τη νύχτα, στα μουλωχτά, μερικά φυλλάδια στην περιοχή συγκέντρωσης.


Εκτός τις προβοκατόρικες φωτογραφίες, το αυτοσχέδιο "αντιφά" φυλλάδιο με την μούφα υπογραφή "κάτοικοι του Αγίου Νικολάου", θέτει τα εξής ερωτήματα, στα οποία - ως πραγματική κάτοικος της περιοχής - νιώθω υποχρεωμένη ν' απαντήσω:

"Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;"
- Πάντως σίγουρα δεν θα τα λύσει η καπιταλιστική δημοκρατία, ο μαρξισμός και η αναρχία, που τα δημιούργησαν και τα συντηρούν.

"ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ;"
- Βέβαια θέλουμε. Οι αφρικανοασιάτες λαθρομετανάστες είχαν καταλάβει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όπως τώρα καταλαμβάνουν τους δρόμους του Αγίου Νικολάου. Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ξαναπήραν πίσω την πλατεία τους. Η σειρά μας να πάρουμε πίσω τους δρόμους μας.

"ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ;"
- Εδώ προφανώς εννοεί τους μαχαιροβγάλτες αθίγγανους, που μας απειλούσαν στην πρώτη συγκέντρωσή μας (παρουσία της αστυνομίας) με επίδειξη μαχαιριών ότι μας ξέρουν και θα μας βρουν, τους συμμορίτες λαθρομετανάστες που "καθαρίζουν" στις γειτονιές μας τους μεταξύ τους λογαριασμούς με πιστολιές, μαχαιρώματα και ξύλο και τους παρακρατικούς αναρχικούς που βρέθηκαν δίπλα σε όλους αυτούς εναντίον των Ελλήνων κατοίκων. Ε, λοιπόν, ΟΧΙ! Δεν θα τους αφήσουμε!

Α.Μ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP