7.6.10

Υπογεννητικοτητα και μεταναστες


Με τον όρο υπογεννητικότητα ορίζουμε την μείωση των γεννήσεων μέσα στο κοινωνικό σύνολο του κάθε κράτους.

Στην χώρα μας την Ελλάδα, ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αυτό της υπογεννητικότητας. H απομάκρυνση του θεσμού της οικογένειας από την σκέψη των Ελλήνων και οι προσκόλληση τους σε υλικές απολαύσεις μας έφεραν σήμερα να μιλάμε για 1,3 παιδί ανά γυναίκα πράγμα το οποίο σημαίνει πώς ο Έλληνας μέρα πάρα μέρα χάνεται πάρα να αυξάνεται, και η ελληνική κοινωνία γερνά παρά ανανεώνεται. Η πληθώρα των μεταναστών πού κατακλύζει την χώρα μας γεννοβολούν ασταμάτητα, ειδικά δε οι μουσουλμάνοι που κάνουν από πέντε παιδία και πάνω.

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; Προχωρούμε ακάθεκτoι προς τον αφανισμό μας ή έχουμε τάσεις αυτοκτονίας; Πολλά τα ερωτήματα που αιωρούνται. Ας βάλουμε λίγο την φαντασία μας να δουλέψει τι θα γίνεται στην χώρα μας, τι θα απογίνει το έθνος μας σε 50 ή 100 χρόνια αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό γεννήσεων. Βαλθήκαμε να παραδώσουμε τα ιερά τούτα χώματα ηρώων στους ξένους, αφού κάθε πενταετία μειωνόμαστε κατά περίπου 500.000.
Βαλθήκανε να μάς ξεκάνουν οι εβραιοκινούμενες κυβερνήσεις μας αφού δεν δίνεται κανένα κίνητρο στον Έλληνα να κάνει παιδιά.

Μήπως όμως αυτό θέλουν να πετύχουν; Ας έχουν κατά νου οι κρεκλοκένταυροι και οι πολιτικάντηδες πως ο Έλληνας δεν είναι χαζός, δεν τρώει κουτόχορτο. Σας πήραμε χαμπάρι «κύριοι». Έλληνα αντιστάσου και θυμήσου: "ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ". Αυτά είναι τα ιδανικά μας αυτά μας κράτησαν ζωντανούς στους αιώνες.

Αυτά μάς προστάτευσαν από τις δεκάδες των κατακτητών και αυτά μας κράτησαν αυτό που είμαστε τώρα: ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ στα θελήματα των ξεπουλημένων και ανθελλήνων πολιτικών.

Ας κάνουμε στροφή λοιπόν στις ρίζες μας, στους προγόνους μας, σε αυτούς που κατάφεραν να κρατήσουν τον Ελληνισμό αγέραστο στους αιώνες .

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Κ.Χ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP