5.5.10

4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΑΛΗΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!


Τέσσερις άμαχοι Έλληνες νεκροί στον πόλεμο των (αντι)εξουσιαστών κατά του Ελληνικού Λαού. Ένας άντρας, δύο γυναίκες και ένα αγέννητο παιδί. Υπό την κάλυψη και ανοχή των μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, όπως γίνεται σε κάθε πορεία, τα κακομαθημένα βρωμόπαιδα της "επανάστασης" με τις μολότωφ πυρπόλησαν υποκατάστημα τράπεζας, γεμάτο εργαζομένους, τους οποίους και έβριζαν ως απεργοσπάστες...

Στα αριστερά και εξουσιαστικά παπαγαλάκια, που ήδη προσπαθούν να εκτρέψουν τις ευθύνες των δολοφονιών, απαντά μία εργαζόμενη στο κέντρο της Αθήνας, με επιστολή της στο τρωκτικό:
"Με λένε Γεωργία και είμαι υπάλληλος σε κατάστημα επι της Σταδίου. Σήμερα πήγα για δουλειά. Ήξερα ότι είχε απεργίες αλλα χρειαζομαι τα χρηματα για να ζησω σαν ανθρωπος. Πριν ξεκινησουν οι πορείες, συνδικαλιστές ηρθαν και φωναζαν συνθηματα μεσα στο μαγαζί. Έβριζαν τους υπευθυνους που άνοιξαν σήμερα ενώ είχε απεργία, ενώ μας έλεγαν πουλημένους απεργοσπάστες που ήρθαμε να δουλέψουμε. Λες κι εμείς παίρνουμε τα εκατομμύρια.

Στη συνέχεια ήρθαν άλλοι από άλλο κόμμα και το είπαν καθαρά: Ή το κλείνετε ή θα καείτε μαζί με το μαγαζί! Φοβηθήκαμε αλλά με τις παραινέσεις του υπευθύνου παραμείναμε με κλειστές πόρτες μεχρι να τελειώσουν. Ένας ένας φύγαμε από την πίσω πόρτα όταν ακούγαμε τα μπουμπουνητά από τις μολότωφ και τις κατάρες των διαδηλωτών ενώ ο υπεύθυνος με δυο άλλους κρατουσαν πυροσβεστήρες.

Αύριο δεν ξερω αν θα υπάρχει μαγαζί. Ευχαριστώ το θεό που βγήκα ζωντανή από την κόλαση και προσεύχομαι για την αθώα μητέρα που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδάκι της!"

ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP