1.5.10

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2010


Σήμερα η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ήταν όπως θα έπρεπε να είναι κάθε πλατεία της χώρας μας κάθε Πρωτομαγιά. Μια χαρούμενη αγωνιστική διάθεση διάσπαρτη σε όλους, να τιμά την ημέρα και στις δύο της μορφές: Τόσο στην παραδοσιακή αναγεννησιακή της Φύσης, όσο και στην διεκδικητικά μαχητική των εργαζομένων. Πολλές οικογένειες με τα πιτσιρίκια τους, πολλά νέα ζευγάρια, πολλές γυναίκες, επανέφεραν το ελληνικό κοινοτικό πνεύμα, που έχει εκδιωχθεί απ’ την πολυφυλετική καθημερινότητα των γειτονιών της Πατρίδας μας.


Από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν τα πρώτα πηγαδάκια και με την άφιξη των ομάδων περιφρούρησης και οργάνωσης η προσέλευση αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Νέων ΕΡΓΑζομένων κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης με μια κατατοπιστική ομιλία σχετικά με την δραματική εργασιακή και οικονομική κατάσταση της χώρας και τις λύσεις που προτείνει ο Εθνικισμός. Εκπρόσωποι αγωνιστικών επιτροπών κατοίκων διαφόρων περιοχών του κέντρου της Αθήνας περιέγραψαν στις ομιλίες τους την απόγνωσή τους για την γκετοποίηση των γειτονιών τους.


Παραθέτουμε ενδεικτικά τα όσα είπε στο βήμα εκπρόσωπος των κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα:
«Σήμερα ημέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ είναι ημέρα ΑΓΩΝΑ, τον οποίο συνεχίζουμε ακομμάτιστα. Σήμερα, όλοι εδώ σε μια πλατεία, που μετά από 2 χρόνια αγώνων έγινε βήμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μα και σύμβολο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα σχέδια διάλυσης μιας ολόκληρης χώρας. Είναι αυτή η περιοχή, αυτή η πλατεία, αυτοί οι κάτοικοι που δεν καπελώνονται από κανένα κόμμα και από τους προσκυνημένους υποτακτικούς τους, που με τις ΨΕΥΤΟΕΠΙΤΡΟΠΕΣ τους, το μόνο που θέλουν είναι να φανούν αρεστοί στα κόμματα που εξυπηρετούν. Αυτοί οι «ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» που προπαθούν να ταριχεύσουν αυτόν τον αγώνα. Τον αγώνα που εμείς όμως, από την αρχή και μέχρι το τέλος μιλήσαμε, μιλάμε και θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Δεν συνδιαλεγόμαστε με κανέναν ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ. Εμείς οι Έλληνες δεν υποθηκεύουμε την ζωή μας και την τιμή μας, την δική μας και των παιδιών μας σε κανένα κόμμα, κυβέρνηση και ψευτοεπιτροπές. Είναι αυτή η γειτονιά που δέχεται οποιονδήποτε μιλάει για την ΕΛΛΑΔΑ. Από ακροδεξιούς έως ακροαριστερούς, είναι όλοι καλοδεχούμενοι ΥΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΡΟ: ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι η περιοχή που τον Σεπτέμβρη κατόρθωσε να συνταιριάξει στο ίδιο βήμα ομιλητές από όλες τις ιδεολογίες, αφού ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν και ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ και Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό δεν παζαρεύεται, δεν διαπραγματεύεται, δεν ξεπουλιέται, δεν ξεχνιέται, δεν χαρίζεται, ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ.

Χαιρετίζουμε όλους όσους έρχονται και αγωνίζονται στο πλευρό μας, Την ίδια στιγμή προειδοποιούμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, κανέναν και τίποτα να σταματήσει αυτό που εδώ ξεκίνησε και εξαπλώνεται: ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Όμως πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους μας ότι τώρα είναι η ώρα για αλληλεγγύη, συσπείρωση, αυτοοργάνωση, αλληλοϋποστήριξη και αγώνα σε όλα τα μέτωπα, σε όλες τις γειτονιές, για κεκτημένα και αναφαίρετα δικαιώματα. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και ευχόμαστε και επιθυμούμε την δημιουργία ενός ενιαίου εθνικού μετώπου.

Έλληνες, Γείτονες και Συναγωνιστές, ποιο κράτος αποφάσισε να μας λογοκρίνει και να μας συλλαμβάνει και ποια ψευτοεπιτροπή ψευδοκράτους με τους προσκυνημένους κόλακες ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ (που μόνο ΧΟΥΝΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ) αποφάσισε και διέταξε να μοιράζει τη φωνή μας σε εφημερίδα και να απαγορεύει να ακούγεται στις συγκεντρώσεις, στους δρόμους και στις γειτονιές. Θυμηθείτε ότι η δύναμη είναι στα χέρια μας και αυτή η δύναμη είναι η ψήφος μας. Επιβραβεύουμε, αλλά και ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ. Ας δώσουμε ένα πρώτο δείγμα της αποδοκιμασίας μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Επιτέλους, ας ψηφίσουμε κατά συνείδηση, με το χέρι στην καρδιά, και όχι από συνήθεια ή καθ’ υπόδειξη των δολοφόνων μας τόσων δεκαετιών, που δεν θέλουν και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!»
Κάτοικοι Αγίου Παντελεήμονα


Κύριος ομιλητής ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, έδωσε το στίγμα της Αθήνας και της Ελλάδας που θέλουμε. Που θα είναι ασφαλής για τους Έλληνες και θα φροντίζει πρώτα για το δικό τους συμφέρον. Γιατί προσπαθούν όλοι να ξεχάσουμε ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η εκδήλωση έκλεισε με εκατοντάδες Έλληνες όλων των ηλικιών να τραγουδούν με πάθος τον Εθνικό μας Ύμνο.

Και, τέλος, στο αντιστεκόμενο «γαλατικό χωριό» του Αγίου Παντελεήμονα στήθηκε ένα τσιμπούσι κάτω απ’ τον πρωτομαγιάτικο ήλιο, για όσους δεν ήθελαν ακόμη να φύγουν…

Καλούς Αγώνες να έχουμε, αδέρφια. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP