29.4.10

Η χολυγουντιανη μοδα των εξωτικων παιδιων...


Η Σάντρα Μπούλοκ είχε αρνηθεί να υιοθετήσει την μικρή κόρη του άντρα της από προηγούμενο γάμο του, παρά τις παρακλήσεις της πρώην συζύγου του που ένιωθε ανίκανη να την φροντίσει και παρά την πολύ καλή σχέση που είχε με την μικρή. Αλλά ξεκίνησε τις μακροχρόνιες διαδικασίες υιοθεσίας ενός μικρού μαύρου αγοριού, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Στην συνέχεια χώρισε, ανακοίνωσε την υιοθεσία και αποτελεί πλέον μια υπερήφανη μονογονεϊκή οικογένεια με το υιοθετημένο μωρό.


Η Τζόλι Ρίτσαρντσον, ηθοποιός επίσης, κόρη της Βανέσα Ρεντγκρέιβ, επισκέφτηκε πρόσφατα το Μαλάουι και εξέφρασε την επιθυμία να μιμηθεί την Μαντόνα, υιοθετώντας κι αυτήν ένα μαυράκι, μιας και η κόρη της ενηλικιώνεται και νιώθει ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμη σε ένα παιδάκι. Και, βέβαια, το παιδάκι που θ' αναβαθμίσει το "ανθρωπιστικό" και "προοδευτικό" της προφίλ δεν μπορεί να είναι ένα της φυλής της που μειώνεται διαρκώς, αλλά ένα της φυλής που αυξάνεται διαρκώς. Ανέφερε όμως ότι την προβληματίζει κατά πόσο φυσικό είναι να πάρει το παιδί απ' το περιβάλλον του και τον λαό του. Προβληματισμός απολύτως δικαιολογημένος λόγω των εμφανών διαφορών, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.


Η Μαντόνα υιοθέτησε επιτυχώς και δεύτερο μαυράκι, το κοριτσάκι της φωτογραφίας, με το που ξεπετάχτηκε λίγο το αγοράκι και στην συνέχεια χώρισε με τον Γκάι Ρίτσι και πατέρα του ενός απ' τα δύο βιολογικά της παιδιά.


Η Ατζελίνα Ζολί, που αρνείται να παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ, έχει δημιουργήσει έναν μικρό ΟΗΕ στο σπίτι τους, με 3 βιολογικά παιδιά και 3 υιοθετημένα - το καθένα από άλλη ήπειρο.


Η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ είχαν επίσης σχηματίσει μια πολυφυλετική οικογένεια, υιοθετώντας μεταξύ άλλων ένα μαύρο αγοράκι, πριν το διαζύγιό τους.


Η Κέρι Μπάτλερ υιοθέτησε ένα μαύρο κοριτσάκι.


Η Τζόλι Φίσερ το ίδιο.


Η Μαίρη-Λουίζ Πάρκερ επίσης...


Η Μεγκ Ράιαν, θέλοντας να πρωτοτυπήσει, επέλεξε κινεζάκι.


Όπως και η Κάθριν Χέιλ.

Λευκό να μην είναι κι ας είναι ο,τιδήποτε... Και αυτές οι περιπτώσεις είναι μόνο ενδεικτικές. Εκτός τις υιοθεσίες εξωτικών παιδιών, που θυμίζουν τις υιοθεσίες εξωτικών κατοικίδιων για λόγους εντυπωσιασμού του κοινωνικού περίγυρου, αυξάνουν αλματωδώς τα μεικτά ζευγάρια και οι φυλετικές επιμειξίες, οι οποίες χαίρουν πάντα μεγάλης προβολής από τα ΜΜΕ. Όσο πιο πολυφυλετική μια οικογένεια του θεάματος, τόσο πιο σταθερή κάλυψη απ' τους παπαράτσι... Τα σύγχρονα "ινδάλματα" του δυτικού κόσμου, με μια λανθάνουσα άποψη περί "φιλανθρωπίας", είναι στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και της φυλετικής μας εξόντωσης, δημιουργώντας πρότυπα προς μίμηση στις μάζες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP