6.4.10

Αυτο το θρασος τους το εδωσε το κρατος μας


Κυριακή Πάσχα στον Άγιο Παντελεήμονα. Από το πρωί έχει στηθεί ψησταριά στο καφενείο της γειτονιάς, με αρνιά, κοκορέτσια, με τις ελληνικές σημαίες κρεμασμένες (για να μην μπερδευτούν οι Αφγανοί και λοιποί μελλοντικοί "έλληνες" ότι είναι συσσίτιο από το κράτος πάλι με δωρεάν), με τραγούδια νησιώτικα, τσάμικα, Καζαντζίδη και πάει λέγοντας. Όποιος Έλληνας περνάει πίνει και ένα ποτηράκι, λέει και χρόνια πολλά και του χρόνου και πάει για το δικό του τραπέζι. Τρώμε, πίνουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε, γλεντάμε κατά πως πρέπει στους Έλληνες, με αρχοντιά, λεβεντιά, φιλοξενία, κιμπαριλίκι, χαμόγελο και έξω καρδιά, όλοι μαζί μια γειτονιά.

Έχει πάει 6 το απόγευμα και κατεβαίνει ένας Σενεγαλέζος από μια πολυκατοικία και πετάει μπροστά μας μια σακκούλα με σκουπίδια, ενώ πιο δίπλα, μα ακριβώς πιο δίπλα, υπάρχουν δυο κάδοι σκουπιδιών του Δήμου. Ένας από όλους μας του λέει "πάρε τη σακκούλα και πέτα την μέσα στους κάδους". Μας κοιτάει και φεύγει και, επιστρέφοντας 5 λεπτά αργότερα και με έναν άλλο ομοεθνή του, του το ξαναλέμε και μας κοροϊδεύουν και γελάνε και οι δυο. Τότε σηκωνόμαστε όλο το μαγαζί και προλαβαίνουν και μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και να κοιτάνε τις γυναίκες και να λένε σε άπταιστα ελληνικά "ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ Γ****Ε ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" και να κάνουν κωλοδάχτυλο και να πιάνουν τα γεννητικά τους όργανα.

Ανέβηκαν στο διαμέρισμα τους και εμείς ξαναγυρίσαμε στο τραπέζι, ώστε να μη χαλάσουμε την γιορτή μας και να μη δώσουμε συνέχεια στον κάθε βλάκα, που αυτό ήθελε να κάνει, να χαλάσει αυτό το γλέντι, που έτσι όπως είμαστε όλοι με μαυρισμένη την ψυχή και το μάτι από όλους τους λαθρομετανάστες που μας έχουν πνίξει, είχαμε καιρό να το κάνουμε.

Δεν περάσανε 10 λεπτά και ξανακατεβαίνει, με μαχαίρι στα χέρια, έρχεται στη γωνία του μαγαζιού και άρχισε πάλι να φωνάζει "ΕΜΕΙΣ Γ****Ε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ", να κάνει τις ίδιες χειρονομίες και με το μαχαίρι να δείχνει ότι θα μας κόψει το λαιμό. Τότε όλοι από τα τραπέζια σηκωθήκαμε και τον προλάβαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας, που είχε βουτήξει μια κοπέλλα από την παρέα από την μπλούζα και την πήραμε από τα χέρια του, ενώ καλέσαμε και την αστυνομία. Αυτός ξαναμπήκε μέσα στην πολυκατοικία και κούναγε το μαχαίρι και έλεγε ότι θα μας σφάξει.

Η αστυνομία ήρθε, τον συνέλαβε και τον πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Πριν προλάβουμε να πάμε και οι 4 γυναίκες για να του κάνουμε μήνυση, ήταν εκεί ο πρόεδρος της "Σενεγαλικής Κοινότητας", ειρωνικός και προκλητικός, να λέει σε όλους μας (γιατί ήρθαν και άλλοι γείτονες για συμπαράσταση) ότι:
- ταυτότητα βγάζει όποτε θέλει με μεγάλη ευκολία, αλλά δεν τη θέλει
- ότι ο κατηγορούμενος συμπατριώτης του δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό, γιατί έχει πολιτικό άσυλο και καλό δικηγόρο
- ότι αυτός είναι εδώ από το 1998 και ξέρει πολύ καλά τους νόμους και τα κόλπα
- ότι αυτός που πουλάει τις τσάντες και τα ξύλινα, στην Ερμού και από εδώ και από εκεί, φορολογείται και ότι η Ελλάδα έπεσε έξω από ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
- και φυσικά, το αποκορύφωμα όλων ήταν ο φύλακας του τμήματος, ένας μυστικός της ασφαλείας, κουρεμένος γουλί, που συμφωνούσε με τον αξιότιμο Πρόεδρο της Σενεγαλικής Κοινότητας ότι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που πήγαν και στη Σενεγάλη και σε όλο τον κόσμο, ΗΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ!!!!!!! Μάλιστα, ο φύλακας, ο μυστικός της ασφαλείας που, μετά το κράξιμο που έφαγε από όλους μας, μπήκε σε ένα μαύρο Hammer και έφυγε για να μην γίνει σύρραξη.

Μάλιστα. Και μας βρίζουν και μας προσβάλλουν, και κερατάδες και δαρμένοι. Ένα μεγάλο μπράβο στον καραφλό ασφαλίτη φύλακα στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και μια προαγωγή από τον Χρυσοχοΐδη για τον άξιο προσκυνημένο λακέ χαφιέ αστυφύλακα. Μπράβο και εύγε και συγχαρητήρια "έλληνα πράκτορα που μισείς τόσο πολύ τους Έλληνες" αλλά που υπηρετείς το Σύνταγμα και τους Νόμους και οφείλεις να τους προστατεύεις(;;;).

Μόλις τελειώσαμε τις καταθέσεις μας και οι 4 γυναίκες, πήγε ο πρόεδρος με την εθνική τους ενδυμασία, πήρε τον κρατούμενο και μαζί μπήκανε στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, λέγοντας "επειδή αυτός - και καλά - δεν μιλάει ελληνικά, αλλά μιλάω εγώ πολύ καλά, θα κάνει μήνυση εναντίον των γυναικών". Και έτσι έγινε.

Σήμερα Δευτέρα, 7 το απόγευμα και δεν έχει περάσει ακόμα από τον εισαγγελέα. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την δικηγόρο που θα τον εκπροσωπήσει, γιατί είμαστε σίγουροι όλοι ότι αυτή η δικηγόρος θα ακούει στο όνομα Κούρτοβικ.

Ένα μήνυμα, λοιπόν, έχουμε να στείλουμε όλες οι Ελληνίδες και στον Άγιο Παντελεήμονα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το είπαν στις γιαγιάδες μας και αυτές στις μητέρες μας και αυτές σε εμάς: "ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ". Και σε ό,τι μας αφορά, όλες ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παντρεμένες με Έλληνες και είμαστε όλες υπερήφανες για αυτήν την επιλογή μας, άσχετα αν ευόδωσε ή απέτυχε, αλλά και η μόνη μας επιλογή είναι ο Έλληνας. Και καμμιά Ελληνίδα δεν ανέχεται να την προσβάλλει ο κάθε παράνομος λαθρομετανάστης, που δεν σέβεται την χώρα και τους κατοίκους της που προς το παρόν τον ανέχονται. Προς το παρόν...

Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη.

Κάτοικοι Αγίου Παντελεήμονα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP