28.4.10

"Φταινε οι λευκοι που βιαστηκα απο μαυρο"...

H Αμάντα Κιγιέρα είναι λευκή αμερικανίδα, φανατική υπέρμαχος του πολυπολιτισμού. Αφιέρωσε την ζωή της για να βοηθά τους "μειονεκτούντες" νέγρους. Τώρα, έχοντας βιαστεί από έναν απ' τους ανθρώπους που προσπαθούσε να βοηθήσει, η αριστερίστρια δηλώνει ότι για τον βιασμό της ευθύνονται οι ...λευκοί. Η Κιγιέρα μιλάει για την φρικτή εμπειρία του βιασμού της. Στη συνέχεια, στην ίδια αναφορά, ισχυρίζεται ότι ο βιαστής το έκανε μόνο και μόνο επειδή καταπιέζεται από τους λευκούς. Δηλώνει μάλιστα ότι τώρα που έχει βιαστεί από έναν μαύρο, έγινε πιο αυθεντική και αποφασισμένη αγωνίστρια για τους μαύρους...

Πραγματικά, η γυναίκα πρέπει να ήταν ψυχικά μαντάρα πριν τον βιασμό της και να επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μετά απ' αυτόν. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του δηλητηρίου της σχεδόν θρησκευτικής λατρείας της πολυπολιτισμικότητας, που ταΐζεται με το ζόρι στους λαούς μας καθημερινά, από τα σχολεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την βιομηχανία του θεάματος. Η νοοτροπία του "μάρτυρα", που όχι μόνο συγχωρεί τον θύτη του, αλλά τον ...ευγνωμονεί κιόλας.

Από το AlterNet.com γραμμένο από την ίδια την Κιγιέρα, το παρακάτω:
"Δύο εβδομάδες πριν, ένα πρωινό Δευτέρας, άρχισα να γράφω ένα όπως νόμιζα πολύ έξυπνο κείμενο για την βία εναντίον των γυναικών στην Αιτή. Στην πραγματικότητα πίστευα ότι το θέμα είχε διογκωθεί από τις γυναικείες οργανώσεις, σε αναζήτηση περισσότερων επιδοτήσεών τους. Δεσμευμένη να διατηρήσω την αξιοπρέπεια των Μαύρων ανδρών σε έναν κόσμο που τους παρουσιάζει στερεότυπα σαν βίαιους αγρίους, έβλεπα αυτό το γράψιμο σαν μια ακόμη ευκαιρία να παλαίψω για το χατήρι των αδερφών μου (σ.σ. εννοεί τους μαύρους). Την ίδια νύχτα, πριν να προλάβω να τελειώσω το κείμενο, κρατήθηκα σε μια ταράτσα στην Αϊτή και βιάστηκα επανειλλημένα από έναν απ' αυτούς που πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου να υπερασπίζομαι.

Πόνεσε. Η εμπειρία ήταν σχεδόν περισσότερο απ' όσο μπορούσα ν' αντέξω. Τον ικέτευα να σταματήσει. Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε, τον παρακάλεσα να τιμήσει την δέσμευσή μου στην Αϊτή, σ' αυτόν, ως αδερφό στον κοινό μας αγώνα για ένα τέλος στην κοινή μας καταπίεση... Δεν τον ένοιαζε ακόμη κι αν ήμουν υπότροφος του Malcom X. Μου είπε να το βουλώσω και με χαστούκισε στο πρόσωπο. Εξουδετερωμένη, σταμάτησα να παλεύω στη μέση της νύχτας.

Πήγα στην Αϊτή μετά τον σεισμό για να ενδυναμώσω τους αϊτινούς στην αυτάρκεια. Πήγα να τους θυμήσω το πλήθος των μεγάλων συνεισφορών που έχουν προσφέρει οι αφρικάνοι πρόγονοί τους σ' αυτόν τον κόσμο και την εκπληκτική τους αντοχή και δύναμη ως λαός. Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα γινόμουν το δοχείο της οργής ενός Μαύρου άντρα προς τον λευκό κόσμο, αλλά αυτό τελικά έγινα. Ενώ διαφωνώ με την συμπεριφορά του αδερφού μου, είμαι ευγνώμων για την εμπειρία. Με ξύπνησε, με έκανε να καταλάβω σε ένα βαθύτερο πεδίο τον τρόμο που βιώνουν οι αδερφές μου καθημερινά. Απ' αυτήν την πλευρά νιώθω άνετα να μιλώ εκ μέρους των Αϊτινών γυναικών και του εαυτού μου, όταν λέω ότι δεν θα είμαστε τα πιόνια σας φυλετικά, πολιτικά, οικονομικά, ή με άλλον τρόπο."

Το κείμενο παρατίθεται για να διαπιστώσετε τις ομοιότητες στον λόγο των λευκών "αντιρατσιστών" (που είναι ρατσιστές απέναντι στην φυλή τους) ανά τον κόσμο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP