26.4.10

Για την δολοφονια του Ευγενιου Τερ’ Μπλανς


Η δολοφονία του Λευκού ηγέτη Eugene Terre’Blanche στη Νότιο Αφρική έφερε για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια δυο στοιχεία του κρατούντος τρόπου σκέψεως που αξίζει να θυμόμαστε. Πρώτον, τις τεχνικές προπαγάνδας που η διεθνής των ΜΜΕ χρησιμοποιεί για να κατευθύνει την άβουλη μάζα των τηλεθεατών. Ενώ ο άγρια δολοφονημένος νεκρός ήταν Λευκός και εξέχων πολιτικός ηγέτης, τόσο η κυβέρνηση των μαύρων της Νοτίου Αφρικής όσο και τα Διεθνή ΜΜΕ επέμεναν να αναφέρονται στον κίνδυνο Λευκών αντιποίνων, και να εστιάζουν στις δήθεν εκκλήσεις των καλών μαύρων κυβερνητών της Νοτίου Αφρικής για αυτοσυγκράτηση εκ μέρους των κακών Λευκών. Σε μια χώρα που μετρά από το 1994 τουλάχιστον 3000 νεκρούς Λευκούς Νοτιοαφρικανούς, εκ των οποίων γυναίκες και παιδιά, από τα χέρια μαύρων εκτελεστών, πράγμα όχι μόνο υποκριτικό, αλλά μάλλον προκλητικό και σίγουρα παραπλανητικό.

Με τον τρόπο αυτό τα θύματα μετατρέπονται σε θύτες, και οι χειροπιαστοί ένοχοι, παρουσιάζονται ως πιθανά θύματα των κατάφορα αδικουμένων.

Επιπλέον, η στυγνή δολοφονία του Terre’Blanche, δείχνει για μια ακόμα φορά την πνευματική και ηθική διαφοροποίηση μεταξύ των Φυλών. Οσο και αν η διεθνής προπαγάνδα προσπαθεί να πείσει τους Λευκούς λαούς περί του αντιθέτου, η αλήθεια είναι ότι ενώ αυτοί βλέπουν με συμπόνια τους τριτοκοσμικούς, και κάθε τόσο σπεύδουν να συνδράμουν τα παιδάκια της Αφρικής και της Ασίας στο όνομα του ανθρωπισμού, οι διάφοροι τριτοκοσμικοί λαοί διακατέχονται από αισθήματα κατωτερότητας και μίσους έναντι των Λευκών , που σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο εκφράζουν.

Αμέσως μετά τον τερματισμό του Β’ παγκοσμίου Πολέμου, και πριν καλά-καλά αναπνεύσουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί από τον αδελφοκτόνο πόλεμο, πάμπολλες χώρες εξωθήθηκαν σε κινήματα εναντίον των Λευκών αποίκων. Η ανεξαρτησία που απέκτησαν, οδήγησε τον πλούτο τους στα χέρια των οργανωμένων ολιγοπωλείων, και τους λαούς τους στην εξαθλίωση, και σε αλλεπάλληλες «ανθρωπιστικές κρίσεις». Αδυνατούν όμως να το αντιληφθούν τυφλωμένοι από την κυρίαρχη προπαγάνδα που τους θέλει να αρνούνται τη φύση τους, να πιθηκίζουν ανεπιτυχώς τους τρόπους των Λευκών, και να γίνονται έρμαια των μαρξιστικών ή καπιταλιστικών αφεντικών.

Η δολοφονία του Terre’Blanche είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των μαύρων στην Αφρική τις τελευταίες δεκαετίες. Οι μαύροι ουσιαστικά δεν κέρδισαν την ανεξαρτησία τους, αλλά έχασαν τη μοναδική τους ελπίδα να ευημερήσουν μέσα σε ευνομούμενες κρατικές οντότητες και όχι στη ζούγκλα των εμφυλίων ταραχών και του λιμού, κι αυτή ήταν η Λευκή Αφρική. Αυτή τη Λευκή Αφρική μαζί και το πνεύμα του Λευκού ανθρώπου εξέφραζε ο Terre’Blanche.

ΟΧΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP