14.4.10

Γελοια αντι για παραδειγματικη η ποινη του νοσηρου στρατηγου


Πρόκειται για ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του γαλλικού στρατού, ενώ ήταν επικεφαλής γραφείων δύο υπουργών Άμυνας. Σε δεκάμηνη φυλάκιση με αναστολή καταδίκασε σήμερα η γαλλική δικαιοσύνη ανώτατο αξιωματούχο του γαλλικού στρατού, ο οποίος προμηθευόταν μέσω διαδικτύου χιλιάδες φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Ο 69χρονος στρατηγός Ρεϊμόν Ζερμανό, που φέρει τον υψηλότερο βαθμό που μπορεί να φτάσει κάποιος στο γαλλικό στρατό και έχει μάλιστα διατελέσει επικεφαλής του επιτελικού γραφείου δύο υπουργών Άμυνας της Γαλλίας, κατηγορείτο ότι επί τέσσερα χρόνια και μέχρι τον Ιούνιο του 2008, προμηθευόταν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με παιδιά ηλικίας από έξι μηνών έως 12 ετών.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του δικαστηρίου Μαρί-Φρανσουάζ Γκιντολέν, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του στρατηγού, οι αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερες από 3.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, αλλά και σε φορητή μονάδα μνήμης USB. Οι φωτογραφίες αυτές "είναι από τις σκληρότερες που έχει αντικρίσει ποτέ το δικαστήριο", με παιδιά "εξαιρετικά μικρής ηλικίας" τα οποία υφίστανται "αχαρακτήριστες πράξεις", δήλωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Όταν η αστική δικαιοσύνη έχει χάσει κάθε έννοια ΔΙΚΑΙΟΥ και ΗΘΙΚΗΣ, αφήνεται ελεύθερος ένας νοσηρός άνθρωπος υψηλόβαθμης κρατικής θέσης, ο οποίος, ενώ έχει ορκιστεί να υπηρετεί και προστατεύει τον λαό του, "φτιάχνεται" με τον βασανισμό, την σωματική αναπηρία και την ψυχική δολοφονία των πιο αθώων μελών του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP