11.4.10

Το εθνοκτονο "οραμα" τους δεν ειναι δικο μας


Κάποια περιστατικά δείχνουν πόσο τραγική είναι η αδιαφορία του νεοέλληνα για θέματα ζωτικής σημασίας για τo Έθνος μας. Αλλά ακόμα πιο πολύ το πόσο ανθέλληνες είναι κάποιοι από αυτούς μέχρι τέλους. Είναι σκέτη πρόκληση να ακούς από "έλληνες" ανεξαρτήτως πολιτικού κόμματος ή παρατάξεως να αποκαλούν τους ξένους της χώρας μας (παράνομους και μη) "νέα γενιά των ελλήνων".

Συγκεκριμένα περιστατικό που συνέβη 2 ημέρες πριν σε φαρμακείο της περιοχής των Αμπελοκήπων. Έγινε μία συνομιλία μεταξύ του ιδιοκτήτη του φαρμακείου και κάποιου φίλου του, περι του εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ένας άνθρωπος ηλικιωμένος, άνω των 60 ετών, αποκάλεσε τους αλλοδαπούς που παράνομα βρίσκονται στην Ελλάδα "αδέρφια των ελλήνων" και "άξιους" συνεχιστές της φυλής μας!Συγκεκριμένα ανέφερε και την φράση "Ευτυχώς που υπάρχουν και οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, τουλάχιστον να παντρευτούνε καμιά ελληνίδα και να συνεχίσουν την φυλή μας, ποίον νοιάζει αν είναι λευκοί ή μη;"

Εδώ έχουμε μία πλήρη εικόνα του τρόπου ...σκέψης ενός ανθρώπου που είναι αναμφισβήτητα ανθέλληνας και προδότης, γιατί - μορφωμένος ων - δεν μπορεί να μην γνωρίζει τις έννοιες των λέξεων που χρησιμοποιεί. Η φυλετική μας αλλοίωση δεν είναι "συνέχεια", αλλά θάνατος της φυλής μας. Η ηλιθιότητα της αριστεράς (στον χώρο της οποίας και εμφανώς ανήκει ο αναφερόμενος) συνοψίζεται στην φράση που ξεστόμισε, θεωρώντας δεδομένο ότι οι Ελληνίδες δεν θα σκεφτόταν ποτέ να παντρευτούν ...Έλληνες και η μόνη επιλογή αναπαραγωγής μας είναι οι αλλόφυλοι λαθρομετανάστες! Το λογικό κενό, στο σκεπτικό του, της ίδιας της ύπαρξής του δεν φαίνεται να τον προβληματίζει διόλου. Το δυστύχημα είναι ότι πολλούς δεν προβληματίζει, ούτε καν το κράτος μας.

Το σκεπτικό των κυβερνήσεών μας (και όλων των ευρωπαϊκών σιωνιστοκρατούμενων κυβερνήσεων επίσης) είναι του τύπου "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι". Δεν εξετάζουν καν ως ενδεχόμενο για την υπογεννητικότητα των εθνών της Ευρώπης (την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν με τα οικονομικά τους μέτρα και τα κοινωνικά τους πρότυπα) την στήριξη των νέων ζευγαριών, την ουσιαστική πριμοδότηση των πολυτέκνων οικογενειών, τον αυστηρό έλεγχο των αμβλώσεων και την πλήρη υποστήριξη των άγαμων μητέρων. Αλλά είναι πολύ πρόθυμοι να αντικαταστήσουν κυριολεκτικά τους ευρωπαϊκούς λαούς με εισαγωγές υπανάπτυκτων και υπεργεννητικών τριτοκοσμικών. Σε αυτήν τους την προσπάθεια βρίσκουν πρόθυμους αρωγούς, τόσο τους καπιταλιστές και τους φιλελεύθερους, όσο τους μαρξιστές και τους αναρχικούς. Εξουσιαστές και "αντιεξουσιαστές", κεφαλαιοκράτες και εργατοπατέρες, μαζί με τις προβατοειδείς μάζες που τους ακολουθούν, όλοι συμπλέουν στην δολοφονία των ευρωπαϊκών εθνών. Ξανά, οι μόνοι αντίθετοι είναι οι Εθνικιστές. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την σωτηρία της Πατρίδος μας και του Λαού μας!

ΥΓ: Για τυχόν απορούντες, η απάντηση που έλαβε ο φαρμακοποιός από τον Εθνικιστή συνομιλητή του σαφέστατα και ήταν η αναμενόμενη, πριν αποχωρήσει δια παντός απ' το κατάστημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP