29.3.10

Ζωα και μεταναστες


Οι μετανάστες στην Ελλάδα έχουν δείξει σχεδόν με όλους τους τρόπους το επίπεδο της φυλής του καθενός από αυτούς. Δεν τους αρκούν οι βιασμοί μικρών παιδιών και γυναικών, ούτε οι ληστείες ηλικιωμένων ανθρώπων με ξυλοδαρμούς και φονικές επιθέσεις εναντίον καταστηματαρχών, ούτε το γεγονός ότι είναι υπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό για την ανεργία των Ελλήνων χτυπώντας τα μεροκάμματα στις δουλειές μας, για να μην μιλήσω για τα ναρκωτικά που πουλάνε σε πολλά στενάκια και δρόμους της Αθήνας, η απανθρωπιά τους και το χαμηλό τους επίπεδο έχει φανεί και από την συμπεριφορά τους απέναντι στα ζώα.

Πολλές φορές η αστυνομία έχει ανακαλύψει πακιστανούς, μπαγκλαντεσιανούς και άλλους να αιχμαλωτίζουν και στην συνέχεια να τρώνε αδέσποτα σκυλιά και γάτες ή και περιστέρια.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που πολλοί δεν γνωρίζουν, ή όσοι γνωρίζουν το καλύπτουν, γιατί πολλοί εκτός από ανθέλληνες δεν είναι και καθόλου ζωόφιλοι. Σε μεγάλα καταστήματα γνωστές αλυσίδες pet shop σε ολόκληρη την Αθήνα είναι γνωστή η κακομεταχείριση των ζώων από τους αλλοδαπούς υπαλλήλους των καταστημάτων αυτών. Πασίγνωστο μεγάλο pet shop στην οδό Αθηνάς στο κέντρο της Αθήνας. Δουλεύουν εκεί μέσα τουλάχιστον 10 πακιστανοί, οι οποίοι φέρονται στα ζώα του καταστήματος με τον πιο απαίσιο τρόπο. Δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής των ζώων, όπως στα θηλαστικά και στα πτηνά συντροφιάς. Στον τομέα των ερπετών τα πράματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι "υπάλληλοι" αυτοί αφήνουν νηστικά τα ζώα, βρώμικα και πολλές φορές τα χτυπάνε όταν αυτά κάνουν φασαρία. Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που, όταν ένα μικρό παπαγαλάκι έφυγε από ένα κλουβί, ένας φιλήσυχος πακιστανός σήκωσε το χέρι του και το χτύπησε στον αέρα για να μην φύγει, με αποτέλεσμα το ζωντανό να πεθάνει ακαριαία από την πτώση του στο έδαφος με σπασμένο λαιμό. Στο συγκεκριμένο κατάστημα ζώων έχουν σημειωθεί κατά διαστήματα κλοπές ζώων, κυρίως μικρών πτηνών για "φαγοπότι" παρακαλώ.

Όπως καταλαβαίνετε τέτοια περιστατικά δείχνουν και με το παραπάνω το επίπεδο των τριτοκοσμικών μεταναστών στην χώρα μας και τα τόσο πρωτόγονα ένστικτα τους. Πολλοί γνωρίζουν όλοι όμως σιωπούν. Κάποια στιγμή όμως θα σπάσει η σιωπή αυτή και τότε θα πρέπει οι υπεύθυνοι να υποστούν τις αντίστοιχες συνέπειες.

Μαιάνδρια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP