15.3.10

Χουντα και στα σχολεια...


Η χούντα των αριστεριστών προσπαθεί να επιβληθεί στον Ελληνικό λαό μέσω τρομοκρατικών ενεργειών και μέσω απαράδεκτης ανθελληνικής προπαγάνδας. Σε μεγάλο βαθμό, όπως επίσης βιώσαμε τις τελευταίες μέρες, ο Χρυσοχοΐδης προσπαθεί -χρησιμοποιώντας την προσωπική του μαριονέτα που ακούει στο όνομα «ελληνική αστυνομία» - να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό αλλά και τους Εθνικιστές, με προσαγωγές και απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, που ως μοναδικό αίτιο έχουν το γεγονός ότι οι ενσυνείδητα Έλληνες αποτελούν κίνδυνο για τα σχέδια του διεθνιστικού καθεστώτος. Η χούντα αυτή όμως βλέπω ότι διασκορπίζεται και στα ελληνικά σχολεία και τα φροντιστήρια.

Ενδεικτικά περιστατικά σε κεντρικό σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων:

Αριστερή καθηγήτρια, οργανωμένο μέλος του ΚΚΕ χρόνια τώρα (εκ του ασφαλούς φυσικά) εφόσον έχει εξασφαλίσει την θέση της στο δημόσιο, δηλητηριάζει τα μυαλά των Ελληνόπουλων με μαρξιστικό δηλητήριο, αφού η ίδια από την στιγμή που εισβάλλει στην τάξη της έως και την στιγμή που θα βγει ασκεί προπαγάνδα και μόνο αδιαφορώντας για το μάθημα της. Η ίδια δηλώνει φανατική μαρξίστρια.
Επιτίθεται με φράσεις υβριστικού περιεχομένου σε μαθητές Εθνικιστές που βρίσκονται στην τάξη της, εκτοξεύει προσβολές και τους βγάζει έξω από την αίθουσα μόνο και μόνο επειδή τόλμησαν να φέρουν αντίρρηση στις προδοτικές μαρξιστικές ανθελληνικές ιδέες της. Επίσης σε έναν συγκεκριμένα δήλωσε ότι η θέση των Εθνικιστών είναι στην φυλακή...

Αυτή, η δήθεν κυρία λοιπόν, ήταν η αιτία που ένας Εθνικιστής μαθητής έλαβε αποβολή, επειδή τόλμησε να κολλήσει έξω από το σχολείο του μία αφίσα που έγραφε χαρακτηριστικά «θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών και στους παιδεραστές».
Η «κυρία» αυτή λοιπόν ένιωσε μειονεκτικά και προσβλήθηκε από την αφισοκόλληση αυτή και με το θράσος που την διακατέχει (όχι μόνο αυτή, αλλά σε γενικό επίπεδο όλους ανεξαιρέτως τους αριστερούς) έσκισε την αφίσα, επέπληξε τον μαθητή και, ως επακόλουθο, αποβολή!!!

Καθημερινώς η «καθηγήτρια» αυτή φτύνει το δηλητήριο της και σε άλλους μαθητές και μαθήτριές της, προσπαθώντας να τους ωθήσει προς το αριστερό άκρο. Παρόμοιο περιστατικό με την ίδια καθηγήτρια συνέβη πριν λίγους μήνες σε μία μαθήτριά της, όταν σε ερώτησή της προς την τάξη σχετικά με τις δηλώσεις σχολών στις πανελλαδικές εξετάσεις, η μαθήτρια είπε ότι θα δηλώσει πρώτη επιλογή την σχολή αξιωματικών της αστυνομίας. Ποια φαντάζεστε ότι ήταν η αντίδραση της ανθελληνίστριας αυτής καθηγήτριας; Ύβρεις προς το πρόσωπο της μαθήτριας και… απουσία!

Είναι ντροπή τέτοιοι προδότες ανθέλληνες, βολεμένοι και πουλημένοι να είναι καθηγητές, προσπαθώντας να μετατρέψουν τα ελληνόπουλα σε γενιτσάρους και
να διαστρεβλώνουν την ιστορία και τη αλήθεια. Το τραγικό είναι ότι αυτά δεν είναι μοναδικά περιστατικά. Αντίστοιχα συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από τέτοια ανθελληνικά ανθρωπάκια. Όμως όσο υπάρχουν Εθνικιστές, εντός και εκτός των σχολείων, θα μας βλέπουν σε όλα και ΠΑΝΤΑ μπροστά τους. Η υπάρξή μας και μόνο είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους.


Μαιάνδρεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP