5.3.10

"Ο,τι εχετε ευχαριστηση"


Η κυβέρνηση του δανεισμού και της υπόκλισης σκαρφίστηκε να διοργανώσει ΕΡΑΝΟ να για τη διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας!

"Ελλάς, ότι έχετε ευχαρίστηση"!!!

Δε φτάνει που κλαίγονται στην Ευρώπη για λίγα δανεικά με αντάλλαγμα την καλής διαγωγής τους και το χαράτσωμα των φορολογουμένων για να κερδίσουν την εύνοια των ισχυρών...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποφάσισαν να συσταθεί ειδικός λογαριασμός όπου ο καθένας θα συμβάλλει για τη μείωση του Ελληνικού χρέους.

Την πρωτοβουλία του για την εθελοντική συγκέντρωση χρηματικών ποσών, που θα διατεθούν αποκλειστικά(!) για την μείωση του δημοσίου χρέους και την πρότασή του η προσπάθεια αυτή να τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέπτυξε σήμερα στον Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππος Πετσάλνικος!!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής θα προσφέρει σε αυτό το ταμείο το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας του, ενώ έχει έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Προβόπουλο για το ενδεχόμενο να αναρτηθεί στις τράπεζες μία απλή λιτή αφίσα που θα ενημερώνει τους πολίτες.

Επίσης, ο κ. Πετσάλνικος αναμένεται να συζητήσει με τον κ. Πεταλωτή το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα πατριωτικό spot στη δημόσια τηλεόραση του τύπου "όχι για μένα αλλά για τη φουκαριά την πατρίδα μου". Τα έξοδα παραγωγής και προβολής της πατριωτικής υπερπαραγωγής θα αφαιρεθούν απο τα έσοδα των εισπράξεων ... κάτι σαν τις φιλανθρωπικές συναυλίες!!!

Ο Ειδικός Λογαριασμός πρόκειται να δημιουργηθεί άμεσα στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα μπορεί να καταθέσει σε αυτόν οποιοσδήποτε το επιθυμεί και συγκινηθεί απο το πατριωτικό σποτ μέσω όλων των Ελληνικών Τραπεζών εντός και εκτός Ελλάδος, για να γίνουμε και διεθνός ρεζίλι αφού θα αναρτηθούν και σχετικές αφίσες του τύπου φουκαριάρα Ελλάδα τι σου'μελε να πάθεις...

Έρε Focus που θα πέσει... Θα μας κρεμάσουν μανταλάκια !!!!

Η κίνηση του Λογαριασμού θα ανακοινώνεται (λέει) και ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να γίνει η γνωστή επικοινωνιάκη πλύση εγκεφάλου!!!!

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Παπούλιας του έδωσε τα συγχαρητήριά του για την ιδέα και την πρωτοβουλία και σημείωσε ότι «είμαστε όλοι παρόντες» στον αγώνα για την πατρίδα.

Ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε ότι η πρότασή του βρίσκει ευρύτατη αποδοχή, γεγονός το οποίο, όπως είπε, «δείχνει ότι ο ελληνισμός και εντός Ελλάδος, αλλά και στην Διασπορά, έχει αξίες, φιλότιμο και φιλοπατρία»! Μετατρέπουν το δράμα της Ελλάδος σε διεθνή επαιτεία... οι "πατριώτες"!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την πλευρά του, συνεχάρη τον κ. Πετσάλνικο για την ιδέα του και για τη δύναμη «να στηρίξετε τον τόπο σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό λαό» και χαρακτήρισε «ευχάριστη» την ανταπόκριση, που διαπιστώνεται ήδη.

«Θα τα καταφέρουμε», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, για να απαντήσει ο κ. Παπούλιας: «Εγώ το πιστεύω, είμαι σίγουρος».

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Πετσάλνικος τόνισε ότι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εδέχθη να τεθεί υπό την αιγίδα του η προσπάθεια δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία ότι πράγματι αυτό το εγχείρημα μπορεί να έχει επιτυχία. «Γιατί η Ελλάδα, ο ελληνισμός, δεν έχει μόνο τους φοροφυγάδες, ή τους εισφοροδιαφεύγοντες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων χαρακτηρίζεται από το φιλότιμο, από αρχές, αξίες και από την αγάπη για την πατρίδα».

Τα βασικά στοιχεία είναι απο το portal του Νίκου Ευαγγελάτου Νewsit.gr.

Και μια ελαφρά υποσημείωση για κερασάκι...

Κάθε χρόνο το Ελληνικό δημόσιο υπολογίζεται οτι χάνει επισήμως 5 δις ευρώ μόνο απο το παραεμπόριο και τα "μαύρα" κοντέινερ με εμπορεύματα "μαϊμούδες", που προωθούνται στη Ελληνική αγορά απο το οργανωμένο παραεμπόριο που προμηθεύει τους ανεξέλεγκτους πλανόδιους λαθρομετανάστες μικροπωλητές, οι οποίοι κατ΄εντολή εξαιρούνται της δίωξης ως ευκαιρία να επιβιώσουν στην χώρα για να μην περάσουν στην εγκληματικότητα...

Τειρεσίας

Σχόλιο ΜΓ: Να ρίξουν οι πολιτικάντηδες τους μισθούς τους στο ύψος του βασικού, να εκποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία που έκαναν εις βάρος του δημοσίου ταμείου επί σειρά κυβερνήσεων, να κόψουν τα πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία των κανακάρηδών τους και να τους στείλουν στα δημόσια που έχουν εξευτελίσει, να επιστρέψουν στις αντιπροσωπείες όλα τα πολυτελή αμάξια τους που απ' το χρήμα ΜΑΣ πληρώσαμε, να πληρώσουν απ' την τσέπη τους τα έξοδα των πολιτικών τους γραφείων, των ταξιδιών και των δεξιώσεών τους, να στείλουν όλους τους μετανάστες που ξεζουμίζουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία στις πατρίδες τους, αντί να τους επιδοτούν, να κλείσουν όλα τα κέντρα "υποδοχής" λαθρομεταναστών και να τους στείλουν από κει που ήρθαν μαζί με το παρεμπόριό τους, να κόψουν τις πανάκριβες διαφημιστικές τους καμπάνιες, να επιστρέψουν τις μίζες απ' τις εργολαβίες της κακιάς συμφοράς που πληρώνουμε πανάκριβα και ΜΕΤΑ να έχουν τα μούτρα να ζητήσουν προσφορά απ' το υστέρημα του Έλληνα. Αισχροί και αναίσχυντοι ΟΛΟΙ τους! ΟΥΣΤ, ΑΧΡΕΙΟΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP