28.2.10

Η ΠΙΣΤH ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ


«Κάθε φορά που ένα νέο παιδί πυκνώνει τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής εμείς γνωρίζουμε πως τίποτα δεν τελείωσε»

Κουραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια να ακούμε συμβουλές από “σώφρονες” και “συνετούς” ότι ο δρόμος μας δεν οδηγεί πουθενά. Ότι πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο. Να αλλάξουμε ιδεολογική και πολιτική φυσιογνωμία. Κουραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια να ακούμε συμβουλές από “αγωνιστές” των τεσσάρων τοίχων ότι είμαστε καμένα χαρτιά. Ακόμη ότι δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα και ότι όλη μας η προσπάθεια είναι μια βέβαιη ήττα, ένα αδιέξοδο. Αντίθετα βλέπουμε καθημερινά πολλούς από αυτούς τους κυρίους, που δίνουν με τόση ευκολία συμβουλές να συμβιβάζονται όλο και περισσότερο με το σύστημα, να βολεύονται, να εξομοιώνονται, να ισοπεδώνονται.

Ίσως τους ενοχλεί γιατί δεν είμαστε σαν και αυτούς. Ίσως τους ενοχλεί γιατί είμαστε ακριβώς αυτό που γνωρίζουν ότι θα έπρεπε και αυτοί να είναι, αλλά δεν είναι. Είμαστε αυτή η ίδια η ένοχη συνείδησή τους, η καταδίκη τους στην αυτοκριτική τους, που μοιραία στο υποσυνείδητό τους κάνουν. Κατά βάθος όλοι αυτοί οι “συνετοί” και “σώφρονες” δεν θέλουν καν να υπάρχουμε γιατί η ύπαρξή μας είναι η ίδια η ολοζώντανη διάψευση των θεωριών τους. Το ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο δυνατοί ισοδυναμεί γι’ αυτούς με μια πύρινη ρομφαία, που κατακαίει την ματαιοδοξία τους, την κακομοιριά τους, τον στείρο διανοουμενισμό τους.

Η λογική λέει πως ένα κίνημα με την δική μας ιδεολογική και πολιτική φυσιογνωμία δεν έχει θέση στην εποχή μας. Όμως η Ιστορία ποτέ δεν γράφτηκε με την λογική, αλλά με ΑΙΜΑ και ΠΙΣΤH! Δεν έχουμε χρήματα, δεν έχουμε προστάτες, δεν έχουμε κάποια ξένη πρεσβεία να μας προστατεύει. Όλα αυτά για τους “σώφρονες” είναι μειονεκτήματα και εμπόδια ανυπέρβλητα στην πορεία μας. Έχουμε όμως ΘΕΛΗΣΗ και ΚΑΡΔΙΑ και κάθε φορά που ένα νέο παιδί πυκνώνει τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής και κρατά με υπερηφάνεια στο στιβαρό του χέρι το τιμημένο λάβαρο του Kινήματός μας, εμείς γνωρίζουμε πως τίποτα δεν τελείωσε, πως ακόμα δεν έχουμε πει την τελευταία λέξη, πως η ΠΙΣΤH είναι δυνατότερη από την φωτιά!

XAgr.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP