25.2.10

Η "δημοκρατικη" χουντα ξεσκεπαζεται


Ένα νομοσχέδιο που θέλουν πάση θυσία να περάσουν. Η γνώση της καθολικής αντίθεσης των Ελλήνων. Η αδιαφορία τους για την γνώμη του Λαού που τους εξέλεξε για να υπηρετούν προς όφελός του. Η αγωνία τους να καμφθούν οι λίγοι "τρελλοί" και οι πολύ απεγνωσμένοι που φωνάζουν την αντίθεσή τους. Το ρίξιμο της δημοκρατικής μάσκας ακόμη μια φορά.

Όταν οι κάτοικοι της πλατείας Αμερικής, έχοντας φθάσει στα όριά τους από την γκετοποίηση της γειτονιάς τους ελέω τριτοκοσμικών, ανακοίνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το κράτος και το παρακράτος κινητοποιήθηκαν για να την αποτρέψουν. Κομματόσκυλα όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων ενεργοποιήθηκαν, κατά τις εντολές των λίγων εις βάρος των πολλών. Οι (αντι)εξουσιαστές αναρχικοί ανακοίνωσαν "ξύλο" και "κρεμάλες". Οι απροκάλυπτα αντιεθνικιστές της αριστεράς και της "πολυπολιτισμικής" ...προόδου ανακοίνωσαν αντισυγκεντρώσεις. Οι προσκυνημένοι του δεξιοαριστερού κέντρου προέβαλαν "ανθρωπιστικούς" λόγους αποχής. Οι "εθνοπατριώτες" της συντηρητικής "δεξιάς" προέβαλαν τον φόβο μην χαρακτηριστούν "φασίστες" και "ρατσιστές". Οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι διαλαλούσαν επεισόδια. Οι εξουσιαστές συνάντησαν αντιεπιτροπές "κατοίκων" (του ευρύτερου λεκανοπεδίου), προσήγαγαν για "εξακρίβωση" Εθνικιστές και έκαναν εκφοβιστική έρευνα στα γραφεία του πολιτικού κόμματος που αρνείται να παίξει το παιχνίδι τους. Οι γνωστοί λίγοι "τρελλοί" Έλληνες αμετανόητοι δήλωσαν στους απεγνωσμένους συμπατριώτες τους ότι θα συμπαρασταθούν στα δίκαιά τους.

Την ημέρα της συγκέντρωσης η βουτηγμένη στο έγκλημα περιοχή αστυνομοκρατούνταν. Αλλά όχι για την ασφάλεια των ιθαγενών κατοίκων της. Μα για την αποτροπή της αντίδρασής τους. Το κράτος, βλέποντας ότι κάποιοι ήταν αποφασισμένοι, κατέφυγε στο τελευταίο του μέσο. Έστειλε εισαγγελέα με ανακοίνωση απαγόρευσης(!) της συνάθροισης... Κάποιοι δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν για την "δημοκρατική" εξέλιξη και εντοπίστηκαν απ' τα "λαγωνικά" της αστυνομίας στην με αγώνες απελευθερωμένη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Οι δυνάμεις καταστολής τους περικύκλωσαν στο προαύλιο της εκκλησίας. Ο ιερέας κλείδωσε(!) της πόρτες της εκκλησίας, για να μην καταφύγουν σ' αυτήν. Συνελλήφθησαν εικοσιεννέα Έλληνες και Ελληνίδες, από ανήλικοι μέχρι ηλικιωμένοι, χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό παράπτωμα. Για "προληπτικούς" (aka αποτρεπτικούς) λόγους. Ο χώρος της συγκέντρωσης αποκλείστηκε από πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ, που απέκλεισαν την πρόσβαση και προσήγαγαν για "εξακρίβωση στοιχείων" τους πιο επίμονους. Ογδόντα κάτοικοι και συμπαραστάτες τους βρέθηκαν αποκλεισμένοι σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, απτόητοι, να φωνάζουν στους δειλούς περαστικούς την αγωνία τους για την γειτονιά τους, για την πατρίδα τους, για τον λαό τους που χάνεται. Την ίδια ώρα αναρχικοί και αντιφά επέδραμαν στους γύρω δρόμους της περιοχής καταστρέφοντας και τραμπουκίζοντας ανενόχλητοι.

Το κράτος με την "δημοκρατική" ταμπέλα αναγκάστηκε από μια χούφτα Ελλήνων να δείξει το αληθινό του χουντικό και ανθελληνικό πρόσωπο και ν' αποκαλύψει ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι του.

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Έλα στο πλευρό των αγωνιζομένων Ελλήνων! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP