22.2.10

Στο "δημοκρατικο" μας κρατος...


Εδώ που ληστείες, τραυματισμοί, βιασμοί και δολοφονίες πιάνουν πλέον μονόστηλα στις εφημερίδες... Εδώ που οι δημιουργοί του "πολυπολιτισμού" ξεκινούν το έργο τους με παράνομη είσοδο στην χώρα, το συνεχίζουν με παράνομα έσοδα διαβίωσης και το ολοκληρώνουν με εγκλήματα έναντι των ιθαγενών... Εδώ που η αστυνομία δηλώνει και είναι ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες... Εδώ που απαγορεύεται στον νομοταγή πολίτη να οπλοφορεί για την προστασία του από τον εγκληματία που οπλοφορεί ούτως ή άλλως... Εδώ που οι άνθρωποι δεν είναι ασφαλείς ούτε όταν κλειδώνονται μέσα στα σπίτια τους... Εδώ που η μόνη αναγνωρισμένη επίσημα τρομοκρατία, με θύματα "φρουρούς της τάξης" (και όχι μόνο), προέρχεται από τους ίδιους που καταστρέφουν ατιμώρητα δημόσια κτίρια και ιδιωτική περιουσία κάθε όποτε θέλουν να "διαμαρτυρηθούν"... Εδώ που οι νέοι είναι έρμαια ναρκωτικών, τα παιδιά θύματα ανωμάλων και ο λαός βουλιάζει στην ανεργία, την φτώχεια και τον φόβο... Εδώ που οι γείτονες αρπάζουν κομμάτια γης και ιστορίας...

Εδώ, σ' αυτόν τον "παράδεισο", ο μόνος κίνδυνος που βλέπει το διεφθαρμένο κράτος μας είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Το μοναδικό πολιτικό κόμμα που ασυμβίβαστα φωνάζει όσα ο λαός μας ψιθυρίζει. Και το κράτος έχει δίκιο. Γιατί δεν νοιάζεται για την ασφάλεια και την ευημερία του Έθνους, αλλά για την ασφάλεια και την ευημερία του καθεστώτος του που καταστρέφει το Έθνος. Και ο μόνος κίνδυνος για ένα διεφθαρμένο σύστημα είναι να ακολουθήσει ο Λαός την φωνή που τον εκφράζει. Αυτή η φωνή πρέπει να συκοφαντηθεί, να τρομοκρατηθεί και να φιμωθεί.

Ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που ουσιαστικά αντιδρά στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο περί ιθαγένειας είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων, που διαμαρτύρονται απεγνωσμένοι από την γκετοποίηση των γειτονιών τους, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που διατηρεί την Εθνική Μνήμη, τιμώντας πεσόντες και υπενθυμίζοντας ότι δεν ξεχνά τις προδοσίες, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ε, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να καμφθεί. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι θα κυνηγηθεί με κάθε νόμιμο (ή όχι και τόσο νόμιμο) τρόπο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να σωπάσει επιτέλους.

Αυτό που οι κυβερνώντες φαίνεται ν' αγνοούν όμως, καθώς γνωρίζουν μόνο την μορφή των υπολοίπων κομμάτων που υπηρετούν τους ίδιους μ' αυτούς σκοπούς, είναι ότι σ' αυτήν την περίπτωση δεν υπηρετούν τα μέλη την θέληση του κόμματος, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπηρετεί την θέληση των μελών της. Η θέληση ύπαρξης και αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προέρχεται από τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Και αυτοί είναι πολλές χιλιάδες, οι πιο αποφασισμένοι αγωνιστές των δικαίων του Ελληνικού Λαού. Οι πιο εξοργισμένοι. Όσο πιέζουν τον Λαό μας, τόσο θ' αυξάνονται οι αγωνιστές για χάρη του. Τόσο θ' αυξάνονται οι Χρυσαυγίτες. Και αυτοί δεν κάμπτονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν φιμώνονται.


Mε αφορμή την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP