16.1.10

Ποιον προστατευει το κρατος;

Τελικώς συνελήφθη με ένταλμα του Eισαγγελέα, ο δράστης των επιθέσεων εναντίον των τριών γυναικών που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 11-1-2010 στις περιοχές του Αγίου Αθανασίου και της Νομαρχίας, στην πόλη της Κοζάνης. Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Κοζάνης οδηγήθηκαν στα ίχνη του μετά από την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, αλλά και την περιγραφή των χαρακτηριστικών του από τη μία εκ των τριών γυναικών.

Ο δράστης αναγνωρίστηκε και από τις τρεις γυναίκες. Πρόκειται για τον Α. Ε. του Κ.
, κάτοικο Κοζάνης, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία για παρόμοια περιστατικά και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης για απόπειρα βιασμού.

Πηγή

Σχόλιο:
Αλήθεια, τί είδους ποινή εξέτισε ο συγκεκριμένος "κύριος" για απόπειρα βιασμού και πόσο "σωφρονίστηκε" ώστε με την αποφυλάκισή του να επιτεθεί πάλι σε τρεις συμπολίτισες με μαχαίρι για να τις βιάσει; Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την "δικαιοσύνη"... Όσο για τα "δικαιώματα" του "κυρίου" και τη σπουδή των μέσων να μη βγει το όνομά του προς τα έξω, όπως και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις εγκληματιών τέτοιας φύσεως, θεωρούμε πως η κοινότητα είναι αυτή που πρέπει να έχει το δικαίωμα να γνωρίζει από ποιούς πρέπει να προστατευτεί, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το δικαστικό σύστημα λειτουργεί μ' αυτόν τον τρόπο.

Π.Ο. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP