15.1.10

οταν η παρακμη δεν εχει τελος...

Λεσβία βουλευτής δανείζει τη μήτρα της σε γκέι ζευγάρι


Σκάνδαλο έχει προκαλέσει στην Αμερική η απόφαση μιας λεσβίας βουλευτού του Δημοκρατικού κόμματος να δανείσει τη μήτρα της σε ένα ζευγάρι γκέι φίλων της, που λαχταρούν να αποκτήσουν ένα παιδί. Η Κριστίν Τζόνσον εκλέγεται στη Γιούτα, το οχυρό των Μορμόνων που δεν αναγνωρίζουν τους γάμους ανάμεσα σε ομοφυλοφίλους και δεν επιτρέπουν τις υιοθεσίες σε ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα. Η βουλευτής που είναι 41 ετών ανακοίνωσε ότι έμεινε έγκυος από το σπέρμα ενός από τους γκέι φίλους της. «Καταλαβαίνω πολύ καλά την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί» εξήγησε. «Πιστεύω ότι οι φίλοι μου θα γίνουν εξαιρετικοί γονείς».

Η Κριστίαν Τζόνσον που έχει μία κόρη 17 ετών, η οποία γεννήθηκε από έναν προηγούμενο γάμο της, εξήγησε επίσης ότι γνωρίζει καλά ότι η απόφασή της αυτή να γεννήσει το παιδί ενός γκέι ζευγαριού δεν θα τύχει μεγάλης αποδοχής, ιδιαίτερα από μερικούς συναδέλφους της. «Είμαι πεπεισμένος ότι για ένα μωρό το καλύτερο είναι να έχει έναν πατέρα και μια μητέρα» σχολίασε ο Χάουαρντ Στέφενσον, αντιπρόσωπος της πολιτείας στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ομως πρόσθεσε ότι σέβεται κάθε γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί για ένα ζευγάρι που δεν έχει παιδιά.

Το τεφτέρι

Πάνω απ' όλα, ΜΗΝ ΘΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ! Η εντατική προπαγάνδα τους έκανε γεωμετρικά αυξανόμενο μέρος των ψηφοφόρων. Το είδος των ψηφοφόρων που επιθυμούν για την δημοκρατία τους: με κορυφαίο ενδιαφέρον τους την ικανοποίηση της ανωμαλίας τους. Αυτό είναι κριτήριο πολιτικής άποψης και νομοθεσίας, όχι αστεία... Όταν η παρακμή δεν έχει τέλος, το μητρικό ένστικτο αντικαθίσταται από έναν λανθάνοντα "ανθρωπισμό", με αντικείμενο υποστήριξης τον εγωισμό των άλλων. Και διαφημίζεται με καμάρι. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η αλλοτριωμένη γυναίκα, που φωτογραφίζεται υπερήφανη για την πρωτοπορία της προς την ύβρι της Φύσης, είναι νομοθέτης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP