27.12.09

Με τί ασχολούνται οι ευρωβουλευτές;

Με το να καταθέτουν ερωτήσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΚΑΤΑ της Ελλάδος, για οτιδήποτε τους μπει στο κεφάλι! Μετά τον Τρεμόπουλο, που οι "οικολογικές" του ανησυχίες επικεντρώνονται στην ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η Μαριλένα Κοππά του ΠΑΣΟΚ ανησυχεί για την πρόσβαση των ...μεταναστόπουλων στην παιδική χαρά της πολύπαθης γειτονιάς του Άγιου Παντελεήμονα!


Οι άνθρωποι είναι σχιζοφρενείς. Εκλέγονται από Έλληνες για να προασπίσουν τα συμφέροντα της χώρας τους στο ευρωκοινοβούλιο και αυτοί ζητούν απ' την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κάνει "ντα" στην χώρα τους, γιατί δεν προσφέρει αρκετά στους λαθρομετανάστες!!! Διαβάστε από το Έγερσις:

"Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, για την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών μεταναστών στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα.

Στην ερώτησή της, η κ. Κοππά αναφέρει:
«Από τις 16 Μαϊου, δηλαδή περισσότερους από έξι μήνες, η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα, παραμένει κλειστή. Με κρεμασμένη μια ελληνική σημαία (!) στα κάγκελα απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά. Και όλα αυτά με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη....

»Στην Ελλάδα του 2010, η φυλετική καταγωγή, η εθνικότητα, αποτελούν σοβαρή αιτία απαγόρευσης της διασκέδασης της παιδικής ψυχής. Οι 'γνωστοί άγνωστοι' αντιδραστικοί κύκλοι της ακροδεξιάς, θεώρησαν 'απαράδεκτο' να παρουσιάζεται βιβλίο αλβανού μετανάστη, εντός της παιδικής χαράς και με τον προσφιλή τους τρόπο, επετέθησαν, προπηλάκισαν και εξύβρισαν τους παρευρισκομένους, με συνέπεια να διαλύσουν την εκδήλωση και να εκδιώξουν τους απλούς πολίτες.

»Στην συνέχεια και μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες των κατοίκων και προς το αστυνομικό τμήμα και προς τον δήμαρχο Αθηναίων, ο τελευταίος, αποφάσισε να κλείσει την παιδική χαρά, με την δικαιολογία της 'μελέτης ανακαίνισης' της. Από τότε και μέχρι σήμερα τα παιδιά 'απαγορεύεται' να παίζουν. Η ιστορία λαμβάνει πλέον ευρύτερες διαστάσεις καθώς το κλείσιμο της παιδικής χαράς αποτελεί το 'κερασάκι' στη τούρτα ενός οργανωμένου σχεδίου υποβάθμισης της περιοχής με αφορμή προφανώς την συγκέντρωση και διαμονή μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή».
Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, επικαλούμενη, τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ελεύθερη κυκλοφορία κάθε προσώπου που διαμένει στην ΕΕ, ανεξαρτήτως φύλου και καταγωγής, ρωτά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αν συνάδει με το Κοινοτικό κεκτημένο και με την Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, η απαγόρευση πρόσβασης, σε δημόσιους χώρους, με βάση την εθνικότητα ή την φυλετική καταγωγή."

Το ότι είναι σχιζοφρενής (για να φανούμε και καλοπροαίρετες ο ήπιος αυτός χαρακτηρισμός) εξηγήθηκε στην εισαγωγή. Το ότι όμως υποστηρίζει ψευδώς ότι απαγορεύεται επιλεκτικά η πρόσβαση με βάση την εθνικότητα, ενώ η ίδια παραδέχεται ότι η παιδική χαρά είναι εντελώς κλειστή και -κατά συνέπεια- καμιάς εθνικότητας παιδί ή ενήλικας δεν εισέρχεται, την κάνει εσκεμμένη συκοφάντρια. Το ότι η ίδια θέτει τις ερωτήσεις της επικεντρώνοντας επιλεκτικά (με βάση την εθνικότητα και την φυλετική καταγωγή προφανώς) στις ανάγκες των αλλοεθνών, αδιαφορώντας για τους Έλληνες, τί την κάνει, κατά το Κοινοτικό κεκτημένο, την Χάρτα Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή;;;

Οι γιαγιάδες μας αποκαλούσαν ξετσίπωτη αυτήν που έκανε χωρίς τσίπα (ντροπή) κάτι ντροπιαστικό. Αλλά η τσίπα είναι άγνωστη λέξη στα κοινοβούλια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP