10.12.09

Δικάζεται η προσπάθεια μιας χώρας να προστατεύσει τον λαό της


Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου τίθεται σήμερα υπό εξέταση ο αυστηρός νόμος κατά των αμβλώσεων στην Ιρλανδία.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρωτοβουλία τριών Ιρλανδών γυναικών, που υποστηρίζουν ότι η απαγόρευση των εκτρώσεων παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και οι τρεις χρειάστηκε να καταφύγουν στην Μεγάλη Βρετανία για να τερματίσουν κάποια κύηση.

Από τη μεριά της η ιρλανδική κυβέρνηση έχει διορίσει δύο δικηγόρους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η χώρα έχει το υπέρτατο δικαίωμα να προστατεύει τη ζωή των εμβρύων. Οι τρεις γυναίκες θα κατονομασθούν συμβολικά Α, Β και C.

Η άμβλωση θεωρείται παράνομη στην Ιρλανδία, μια βαθιά καθολική χώρα, και γίνεται εξαίρεση μόνο αν η έγκυος κινδυνεύει. Για το λόγο αυτό, περισσότερες από 140.000 Ιρλανδές πηγαίνουν στη γειτονική Βρετανία τα τελευταία 30 χρόνια για να κάνουν εκτρώσεις.

Σε μια εποχή που στον δυτικό κόσμο υπερπροβάλλεται ως "δικαίωμα", μέχρι και ως "καθήκον" (για την... "σωτηρία του πλανήτη"!) η έκτρωση, συμβάλλοντας στην γενοκτονία των Λευκών, Εμείς φωνάζουμε για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, για την σωτηρία της Φυλής μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP