2.12.09

Αφγανοί βίασαν κοπέλα στην Ομόνοια


Από τη zougla, που όντως γίναμε:
Την απόλυτη φρίκη έζησε, χθες βράδυ, μια 27χρονη κοπέλα στα χέρια τριών Αφγανών. Η κοπέλα βρισκόταν στην οδό Μενάνδρου, όταν απήχθη από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά.

Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών και αναζητείται ο τρίτος.
Δεν είναι ασυνήθες το περιστατικό. Η περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει προ πολλού μετατραπεί σε τριτοκοσμικό γκέτο και η κατάσταση χειροτερεύει διαρκώς για τους εναπομείναντες Έλληνες, υπό την ανοχή των αρχών και τον φόβο των ...αντιρατσιστών. Η νέα σύμβουλος του υφυπουργού ΠΡΟ.ΠΟ., κα αλ Σάλεχ, τί θα εισηγηθεί άραγε για την προστασία των γυναικών από τους σεξουαλικά στερημένους "μη νόμιμα εισερχομένους μετανάστες"; Μήπως να φοράμε μπούρκες για να μην τους "προκαλούμε"; Μήπως να τους προσφέρουμε και επαγγελματίες ιερόδουλες, κρατική δαπάνη, γιατί και αυτές οι ανάγκες τους πρέπει να καλύπτονται από ένα "προοδευτικό και φιλάνθρωπο" κράτος;

Εμείς, που ζούμε και κινούμαστε στο κέντρο, διαπιστώνουμε ότι η διαφημισμένη υπερ-αστυνόμευση της περιοχής είναι απλά διακοσμητική. Αφού το κράτος είναι ανίκανο να προστατεύσει τους πολίτες του από τα εγκληματικά στοιχεία, ας μας δοθεί έμπρακτα το δικαίωμα της αυτοάμυνας, για να προστατεύουμε οι ίδιες τους εαυτούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP