22.11.09

Η πλουσιότερη εβραία σε ρόλο... mentalist


Νέες πτυχές της... προσωπικότητάς της έκανε γνωστές η πλουσιότερη γυναίκα του Ισραήλ. Τελικά οι τσαρλατάνοι και οι διάφοροι "μάγοι" συνεχίζουν μιά χαρά το έργο τους εν έτει 2009 και μάλιστα οι εβραίοι, εκτός από τον γνωστό και μή εξαιρετέο Uri Geller, έχουν εκπρόσωπο και την συγκεκριμένη ζάμπλουτη που αυτοχαρακτηρίζεται συγγραφέας. Βρίσκουν μάλιστα εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο τα οποία χρηματοδοτούν αφειδώς για ν' αποβλακώνουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο που τους παρακολουθεί.

Η Shari Arison, όπως ονομάζεται, έχει γράψει ένα μπεστ-σέλερ, στο οποίο αποκαλύπτει τα "πνευματιστικά της χαρίσματα" και τα "προφητικά της οράματα" που προβλέπουν από μεγάλες καταστροφές... μέχρι και την πρόσφατη διεθνή οικονομική κρίση! Διαβεβαιώνει για παράδειγμα ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Τουρκία, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία στη γέφυρα της θαλαμηγού της, είδε ένα τεράστιο κύμα με χιλιάδες πτώματα. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Ήταν τρομερό, ήταν ένα όραμα που επαληθεύτηκε πλήρως με το τσουνάμι του 2004 στην Ασία".

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η συνολική περιουσία της 52χρονης Άρισον αγγίζει τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς είναι η κληρονόμος της Carnival, ενός ναυτιλαϊκού γίγαντα που ίδρυσε ο πατέρας της, και βασική μέτοχος της Hapoalim, της μεγαλύτερης τράπεζας του Ισραήλ. Έτσι, για να γίνει αντιληπτό σε τί χέρια συσσωρεύεται ο παγκόσμιος πλούτος...

ANTΕΠΙΘΕΣΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP