12.11.09

Ένα περιστατικό, πολλές αποκαλύψεις


Η είδηση από το troktiko:
Οργανωμένο κύκλωμα Νιγηριανών που εκμεταλλευόταν νεαρές κοπέλες από τη Νιγηρία, τις οποίες υποχρέωνε να εκδίδονται με απειλές ...μαγείας, αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 20χρονη Νιγηριανή με ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητα, ενώ αναζητείται ο σύζυγός της, επίσης νιγηριανής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα, ως μέλη του κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης των γυναικών.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι είναι μέλη του κυκλώματος που "στρατολογούσε" γυναίκες στη Νιγηρία, οι οποίες ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση, τις έφερναν στην Ελλάδα, μέσω Τουρκίας, και στη συνέχεια ασκώντάς τους σωματική βία και με το φόβητρο της μαύρης μαγείας τις εξέδιδαν, απαιτώντας συνολικά 80.000 ευρώ από την καθεμία προκειμένου να τις αφήσουν ελεύθερες.

Το κύκλωμα δραστηριοποιείτο στην εκμετάλλευση των γυναικών εδώ και δύο χρόνια, και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είχε φέρει περισσότερες από 40 νεαρές Νιγηριανές και από τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους είχε αποκομίσει πάνω από 180.000 ευρώ, χρήματα τα οποία οι δύο κατηγορούμενοι τα έστελναν στο εξωτερικό σε συνεργάτες τους, μέσω τραπεζών.

Σε πέντε από τις γυναίκες που εκμεταλλεύονταν οι σύγχρονοι δουλέμποροι παρασχέθηκε από την Αστυνομία άμεση αρωγή και προστασία και κινήθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να χαρακτηριστούν θύματα εμπορίας ανθρώπων.
Όπου ένας προσεκτικός αναγνώστης διαπιστώνει τα εξής:
>>Αφρικανοί λαμβάνουν ανεξέλεγκτα την ελληνική υπηκοότητα και εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες που τους δίνει για να φέρουν παράνομα στην χώρα ακόμη περισσότερους συμπατριώτες τους.
>>"Ελληνικής παιδείας" αφρικανοί που "ελληνοποιούνται" χρησιμοποιούν τις δεισιδαιμονίες, που γερά κρατούν στον τόπο καταγωγής τους, για να απειλούν ως "μάγοι" τα θύματά τους. Αφρικάνικος "πολιτισμός" σε ελληνικό έδαφος.
>>Τα χρήματα των παράνομων (και όχι μόνο) δραστηριοτήτων τους τα στέλνουν στην Αφρική, πλήττοντας την ρευστότητα της ελληνικής αγοράς.
>>Οι λαθραία ερχόμενες και παράνομα διαμένουσες αφρικανές τυγχάνουν ειδικού καθεστώτος φροντίδας και προστασίας τους (που σημαίνει: όχι απέλαση, οικονομικό βοήθημα και επαγγελματική αποκατάσταση;) χαρακτηριζόμενες "θύματα εμπορίας ανθρώπων".
>>Το δουλεμπόριο ξαναήρθε στην Ευρώπη και το φέρνουν οι τριτοκοσμικοί, εμπορευόμενοι τους ομοεθνείς τους. Και οι διεθνιστές/καπιταλιστές (aka σιωνιστές) είναι οι ηθικοί αυτουργοί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP