8.10.09

Ομοφυλόφιλος ο πρόεδρος της Disney

Δεν είναι μυστικό ότι τα studio Disney στο Hollywood, όπως και τα κατά τόπους Disney Land, θεωρούνται ιδιαίτερα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, δεδομένου ότι φιλοξενούν ομοφυλοφιλικές εκδηλώσεις (όπως τις περίφημες Gay Days) - παρά τις αντιδράσεις των "συντηρητικών", που βλέπουν τους παραμυθένιους παιδότοπους που λατρεύουν τα παιδιά τους να κατακλύζονται από χιλιάδες ζευγάρια του ίδιου φύλου.

Τώρα όμως έχουν και έναν δηλωμένο κίναιδο στην θέση του προέδρου της κατ' εξοχήν εταιρίας παραγωγής παιδικών ταινιών. Ο 47χρονος Rich Ross, που ανέλαβε την ηγεσία της Disney τη Δευτέρα, συζεί με τον εραστή του εδώ και 20 χρόνια, αν και έχει αποκτήσει δύο κόρες με μία πρώην συγκάτοικό του. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί διερωτήθηκαν πόσο ασφαλές είναι να βρίσκεται ένας ομοφυλόφιλος στην κορυφή των πιο διάσημων studio στον κόσμο που ασχολούνται με παιδικές ταινίες.

Όπως γράφει αρθρογράφος των Los Angeles Times «υπάρχουν δύο τρόποι για να εξηγήσεις κάτι τέτοιο. Είναι πιθανό η Disney να ελπίζει να μη γίνει σούσουρο και κανένας δημοσιογράφος να μην επικεντρωθεί στην προσωπική ζωή του Ross. Αλλά είναι επίσης πιθανό, μετά από τόσα χρόνια, ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός διευθυντικού στελέχους να μην είναι καν είδηση. Αυτό από μόνο του θα ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά».
Ναι, ένα μεγάλο βήμα μπροστά, προς την σήψη της ανθρωπότητας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP