20.10.09

Το τέλος της Ελλάδος


Την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι για τους μετανάστες στις εκλογές της τοπικής αυτοδικοίκησης προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.
Στα πλαίσια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι θα αφορά σε μετανάστες δεύτερης γενιάς και όσους έχουν συμπληρώσει πενταετία παραμονής στη χώρα, στο πρότυπο των ρυθμίσεων που ακολουθούν άλλες χώρες της Ε.Ε. Στόχος είναι να ψηφίσουν στις επόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Ο υπουργός υποσχέθηκε ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική. Μεταξύ άλλων προανήγγειλε και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ραγκούσης, την ελληνική ιθαγένεια θα αποκτούν παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς ήδη ζούσαν κάποιο διάστημα στη χώρα, αλλά και σε παιδιά που μετείχαν της ελληνικής παιδείας, πηγαίνοντας σε ελληνικό σχολείο για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Η μείωση κάτω του 1% των γεννήσεων και η αύξηση του πληθυσμού με τους νόμιμους σε λίγο λαθρομετανάστες θα φέρουν και τα μειονοτικά Κόμματα. Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα; Απλά θα μετατραπεί σε μια Πολυεθνική Χώρα μέσα στην οποία οι μειονότητες, και μεταξύ τους η Ελληνική, θα προσπαθούν να επιβιώσουν. Ακούγεται εξωφρενικό, ρατσιστικό, παράλογο κ.λ.π.;

Ο Πρωθυπουργός της Χώρας καταφέρθηκε εναντίον της Αστυνομίας κατηγορώντας την ότι σκότωσε Πακιστανό μετανάστη στη Νίκαια πρίν τελειώσει η ανάκριση και που όπως φαίνεται δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Χρυσοχοϊδης την επομένη προσπάθησε να τα μπαλώσει. Το αποτέλεσμα ήταν οι αναρχικοί να καταλάβουν το Δημαρχείο της Νίκαιας, να αναρτήσουν Πακιστανικές σημαίες και να πετάνε πέτρες στους Αστυνομικούς. Κανένας από δαύτους δεν μίλησε για τα προβλήματα των Ελλήνων από τους λαθραίους. Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε μιλήσει προεκλογικά στην Πακιστανική Κοινότητα.

Ο Χρυσοχοϊδης άνοιξε τις πόρτες σε πρώτη φάση σε 1200 λαθρομετανάστες για να...ξαναγυρίσουν στην Ομόνοια. Κατηγόρησε Έλληνες κατοίκους του Κέντρου ότι ζητούν άδειες οπλοφορίας για να προστατευθούν από τις ορδές του Αττίλα. Δηλαδή οι αστυνομικοί που περιπολούν στο Κέντρο απλά θα διώχνουν τους αλλοδαπούς από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο;

Αθηναίος
Τα σχέδια εξουσιαστών, διεθνιστών και ..."εθνιστών"
για την Πατρίδα και τον Λαό μας

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP