17.10.09

"Κόψε το λαιμό σου, εγώ θέλω τεχνοτροπία στο ταβάνι!"


Κάνοντας ζάπινγκ πέσαμε στην εκπομπή του Alpha όπου ο οικονομικός σύμβουλος του καναλιού Νίκος Σαμοϊλης πηγαίνει σε οικογένειες με σοβαρά προβλήματα και προσπαθεί να τους βρει λύσεις. Αρχικά μας φάνηκε απλοϊκό το όλο σκηνικό με τον σύμβουλο, αφού σημειώνει τα έσοδα και έξοδα να λέει τα πιο προφανή και αυτονόητα. Δηλ. είπε σε ένα ζευγάρι με τρία παιδιά που χρωστάει 50.000 ευρώ και μένει σε σπίτι στην Γλυφάδα με ενοίκιο 735 ευρώ (τα οποία έχει να πληρώσει κάνα χρόνο) να πάει στο σπίτι που έχει στην ιδιοκτησία του και είναι ακατοίκητο. Είπε επίσης στην σύζυγο ότι πρέπει και αυτή να συνεισφέρει και να πιάσει δουλειά. Καλά μεγάλε ο Στίγκλιτς είσαι;

Τα καλύτερα όμως έρχονταν...
Ο Νίκος Σαμοίλης πήγε με το ζευγάρι στο ιδιόκτητο σπίτι που είναι στο Κερατσίνι, το οποίο μόλις είδε η σύζυγος έπαθε πολιτισμικό σοκ. Τους είπε ότι θα τους φέρει ένα ειδικό να του πουν τι ανακαινίσεις χρειάζονται για να πάνε να μείνουν εκεί. Η σύζυγος με τα πολλά δέχτηκε να επιστρέψει, αν γίνουν κάποιες αλλαγές. Ξεκίνησε να λέει στον ειδικό τι θέλει και, όπως διαπιστώθηκε, ουσιαστικά ζητούσε να γκρεμιστεί το σπίτι και να χτιστεί ένα καινούργιο! Η (φιλική) προσφορά του ειδικού για όλα αυτά που ζητούσε η κυρία ήταν 70.000 ευρώ. Και εδώ αρχίζει το σόου...

Ο σύζυγος έχει πειστεί ότι πρέπει να μετακομίσουν και εκεί παρεμβαίνει να βοηθήσει ο σύμβουλος και λέει "Eδώ κυρία μου χρωστάτε 50 χιλιάρικα και 13 νοίκια και λέμε πώς να σωθεί η κατάσταση, μήπως να δούμε κάποιες απλές εργασίες συντήρησης του σπιτιού, ώστε να μπείτε άμεσα μέσα και να μειώσετε τα έξοδα σας, και μετά βλέπουμε;". Απαντά αυτή "E ναι, αλλά χωρίς αυτά που λέω δεν μπορώ να μείνω. Άντε να μην φτιάξουμε τα ταβάνια με τις τεχνοτροπίε, που έχω σκεφτεί, αλλά το πάτωμα αν δεν έχει μωσαϊκό και μαρμαρίνη εγώ δεν έρχομαι!" Τεχνοτροπία στο ταβάνι στο Κερατσίνι!!! Και καπάκι η ντεκαπάζ θεά σηκώνεται από το τραπέζι λέγοντας ότι "Eγώ δεν δουλεύω! Aς βρει δεύτερη, τρίτη, τέταρτη δουλειά ο άντρας μου και γενικά ας κάνει ό,τι νομίζει για να λυθούν τα προβλήματα".

Ο σύμβουλος τότε σηκώνεται από το τραπέζι, λέγοντας ότι ο ρόλος του τελείωσε εκεί και άφησε το ζευγάρι στα πρόθυρα του διαζυγίου! Αν δεν έπεφταν οι τίτλοι τέλους, είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα ξεπεταχτεί από μια γωνία ο Αντρέας Μικρούτσικος για να συνεχιστεί η εκπομπή με τα νέα δεδομένα που είχαν προκύψει!
Δεν χάνουμε το επόμενο επεισόδιο με τίποτε.
Πηγή

Μ.Γ.: Τί να πρωτοσχολιάσει κανείς σε μια τέτοια νοοτροπία γυναίκας; Αντί σύντροφος, συνοδοιπόρος και στήριγμα του άντρα της, γίνεται βραχνάς και εταίρα, φέρνοντάς τον σε απόγνωση. Γυναίκες καταναλωτικά θύματα, που αξιολογούν την φιγούρα των αντικειμένων υψηλότερα από τις υγιείς οικογενειακές σχέσεις.

Διευκρινίζουμε ότι δεν παρακολουθήσαμε την εκπομπή και κρίνουμε από την ανωτέρω περιγραφή της. Εάν δεν ήταν στημένο, για λόγους τηλεθέασης, ήταν σίγουρα ένα καλό παράδειγμα συμπεριφοράς προς αποφυγή για όσες γυναίκες το παρακολούθησαν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP