3.8.09

Γυναίκα χαλά, γυναίκα φτιάχνει

Η 56χρονη αγγλίδα που βλέπετε είναι μια ψυχοπαθής που έστειλε τον γερμανικό ποιμενικό της στην κόλαση, καταδικάζοντάς τον σε λιμοκτονία.


Το σκυλί αφέθηκε σε πραγματικά άθλια κατάσταση σε μια κλινική ζώων στο Νορθάμπτον πέρισυ το καλοκαίρι. Όταν οι δικαστές αντίκρυσαν την εικόνα του, απαγόρεψαν στην Joy Battison ν' αποκτήσει οποιοδήποτε κατοικίδιο για τα επόμενα 25 χρόνια και της επέβαλαν 12μηνη επιτήρηση.


Ο Hobo έπασχε από σοβαρή αβιταμίνωση και αρθρίτιδα, ήταν ανίκανος να κινηθεί από την ασιτία, είχε χάσει το τρίχωμά του και πάνω απ' το μισό σωματικό του βάρος και οι γιατροί του έδωσαν το πολύ 3 ημέρες ζωής, θεωρώντας απίθανη την επανάκαμψή του. Εάν δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε αυτό το 3ημερο, θα οδηγούταν σε ευθανασία. Ο 12χρονος σκύλος όμως φάνηκε μαχητής και δεν παραιτήθηκε.


Η Val Butcher συγκλονίστηκε όταν τον είδε στα τοπικά ΜΜΕ και τον πήρε στο κτήμα της, αναλαμβάνοντας να τον ξαναφέρει σε μια αξιοπρεπή ζωή. Επί μήνες τον είχε σε εντατική κούρα με αντιβιωτικά, αναλγητικά, συμπληρώματα διατροφής και ειδική αγωγή για το δέρμα και τους μύες του.


Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ακόμη παίρνει αναλγητικά για τους πόνους απ' την αρθρίτιδα, αλλά είναι ξανά ένας υγιής και όμορφος σκύλος, παιχνιδιάρης και υπάκουος.

Ο Hobo πήγε στην κόλαση, από την γυναίκα που ανέλαβε την φροντίδα του. Και επέστρεψε, από την γυναίκα που ανέλαβε να διορθώσει ό,τι κατέστρεψε κάποια άλλη. Αυτή τη φορά η επίπονη δημιουργία επιβλήθηκε της άκοπης καταστροφής. Ευτυχώς.

Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP