14.7.09

Παιδική "τυχερή σακούλα" με σόκιν ανέκδοτα!

Διαβάστε με μεγάλη προσοχή, για να δείτε την αδιαφορία, την ανευθυνότητα και την αναισθησία των υπευθύνων στους οποίους απευθύνεται η παρακάτω καταγγελία. Εδώ και λίγα χρόνια αρκετά διαδεδομένη είναι στα παιδιά των δημοτικών σχολείων η "τυχερή σακούλα". Μέσα στην "τυχερή σακούλα", την οποία μπορείτε να την προμηθευτείτε για τα ΠΑΙΔΙΑ σας από περίπτερα ή μαγαζιά ψιλικών ειδών, τα ΠΑΙΔΙΑ μας θα βρούν διάφορες "εκπλήξεις" που βρίσκονται μέσα σε αυτήν.

Προχθές λοιπόν αγοράσαμε μία τέτοια σακούλα και για το δικό μας παιδί. Είχε μέσα ένα παιδικό βιβλίο ποντιακών και άλλων ανεκδότων, των Εκδόσεων ΣΠΑΘΗ-ΝΙΚΗΤΗΣ. Μέσα λοιπόν στις σελίδες του συγκεκριμένου βιβλίου, το οποίο τονίζουμε ότι απευθύνεται σε παιδιά, θαυμάστε τι ωραία ανέκδοτα ήταν τυπωμένα:


Και αυτές οι σελίδες είναι μόνο ένα δείγμα των ανεκδότων που υπήρχαν μέσα. Είναι ντροπή και αίσχος και για την εταιρία που παρασκευάζει και διαθέτει στο εμπόριο τις τυχερές σακούλες αλλά και για τον εκδοτικό οίκο, ακόμα και από λάθος τους, να βρίσκονται αυτά τα βιβλία μέσα. Διότι σίγουρα δεν είναι μόνο ένα βιβλίο το οποίο έτυχε να το βρούμε εμείς.

Η εταιρεία που κατασκευάζει και εμπορεύεται το προιόν είναι η:
ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ Χ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ,
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Κλεάρχου 6
12131, τηλ.: 2105760701.

Τα στοιχεία του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ όπου μπορείτε να κάνετε τα παράπονα σας για τη συνεργασία που έκανε να τοποθετούνται τα συγκεκριμένα βιβλία μέσα στην τυχερή σακούλα είναι τα εξής:
Όνομα Εκδοτικού Οίκου : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΠΑΘΗ
Ονοματεπώνυμο Εκδότη: ΣΠΑΘΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Θεματικές Κατηγορίες Βιβλίων: Λογοτεχνία
Αναλυτική Περιγραφή Θεματικών Κατηγοριών Βιβλίων: Παιδική Λογοτεχνία
Διεύθυνση: Σ. ΑΝΔΡΙΚΟΥ 9, 19002, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 210 6020358, 6029769
Fax: 210 6020358

ΠΗΓΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP