23.6.09

Εβραίοι, ειρηνιστές, διεθνιστές και... παιδοφιλία


Ο "αντισημιτισμός" που υπάρχει ακόμα και τώρα στις κοινωνίες των ευρωπαϊκών-λευκών λαών της Ευρώπης δεν είναι ένα ιδεολογικό κατασκεύασμα πανεπιστημιακών, αλλά απόρροια των εμπειριών της καθημερινότητας. Φράσεις όπως: "χάβρα ιουδαίων", "όλες οι φυλές του Ισραήλ" ή ο χαρακτηρισμός «εβραίε» για κάποιον που είναι εξαιρετικά φιλάργυρος, το αποδεικνύουν.

Μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, χιλιάδες σελίδες έχουν δημοσιευτεί για να μας πείσουν πως όλα αυτά, όλες αυτές οι λαϊκές παραδόσεις, δεν ήταν παρά μυθεύματα, συκοφαντίες και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και πως λέγονταν από φθόνο για τον άξιο και προκομμένο αυτό λαό από αγράμματους χριστιανόπληκτους αγροίκους. Ιστορίες με εβραίους που απήγαγαν παιδιά για να τα χρησιμοποιήσουν σε τελετές ταλμουδικές δεν ήταν παρά "δημιούργημα αρρωστημένης φαντασίας".

Το φαινόμενο της παιδεραστίας είναι πέρα για πέρα αρρωστημένο, αλλά δυστυχώς δεν είναι αποκύημα φαντασίας. Υπάρχουν, μόνο στις ΗΠΑ, 8.000 (ναι, οχτώ χιλιάδες) υποθέσεις εβραίων - και μάλιστα ραβίνων, κάτι που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο όλο ζήτημα, αφού ραβίνοι είναι οι ιερείς και οι «σοφοί» των εβραϊκών κοινοτήτων - για παιδοφιλία και σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανηλίκων. Όσο για το αν αυτό αφορά λάσπη εναντίον των «εκλεκτών», ας παρακολουθήσει κάποιος το παρακάτω βίντεο και ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Στο συγκεκριμένο βίντεο πιάνεται επ’ αυτοφόρω ο ραβίνος David Kaye, πρόεδρος του εκπαιδευτικού Ιδρύματος Panim (ίδρυμα που διδάσκει τους εκλεκτούς γιους της Σιών τις Ιουδαϊκές Αξίες), να προσέρχεται σε σεξουαλικό ραντεβού με 13χρονο αγόρι, όπως νόμιζε.


Η παρακάτω είδηση είναι επίσης ενδεικτική της διαστροφής του εγωπαθητικού τρόπου ζωής των παρτάκηδων πάσης μορφής, των ειρηνιστών και των διεθνιστών συμπεριλαμβανομένων:
«Στον εισαγγελέα Κοζάνης οδηγείται σήμερα ο 25χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αφού στο διαμέρισμα του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο νεαρός άντρας, αντιρρησίας συνείδησης, εγκαταστάθηκε πριν από 4 ημέρες στην Πτολεμαΐδα προερχόμενος από το Βόλο, ενώ τη δράση του παρακολουθούσε από καιρό η Αστυνομία.
Στις 5 το απόγευμα τρεις Αστυνομικοί από την υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης, μαζί με συνάδελφους τους από την Ασφάλεια Πτολεμαΐδας και την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμα του και βρήκαν σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικών υπολογιστών και φωτογραφίες, τα οποία και κατέσχεσαν.
Πηγή: ΕΡΑ»

Ως αναμενόταν, το συμβάν δεν έτυχε ιδιαίτερης προβολής. Ο "ειρηνιστής", που προέβαλλε λόγους "συνείδησης" για ν' αποφύγει την στράτευσή του, δήθεν ότι έχει ενδοιασμούς να σκοτώσει ενήλικα σε πεδίο μάχης υπέρ πατρίδος, δεν επιδεικνύει τις ίδιες ευαισθησίες όταν δολοφονείται η αθωότητα ενός μικρού παιδιού υπέρ της νοσηρής ηδονής του.

Όσο για τους διεθνιστές αριστερούς... ένα από τα "επαναστατικά" τους ινδάλματα, που έγινε φίρμα κατά τον Μάη του '68, ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ, σοκάρισε (αλλά για λίγο, μιας που "θάφτηκε" το θέμα σύντομα) με τις αποκαλύψεις των εμπειριών και των θέσεών του για την "σεξουαλικότητα των παιδιών".

Σε μια κοινωνία όπου η μεγαλύτερη αξία για τον καθένα είναι τα "δικαιώματα" του εγώ του και προβάλλεται το "σπάσιμο των ορίων και των φραγμών", θα αυξάνουν συνεχώς τα συμπτώματα διαστροφής. Κάποιοι "νοσταλγοί" ανακατασκευάζουν ...τα Σόδομα και τα Γόμορα, όσο και τον πύργο της Βαβέλ, στις κοινωνίες μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP