9.6.09

Η επομένη των εκλογών πού και πώς θα μας βρεί;

Δεν θα μας βρεί πουθενά, όλα είναι ένα παραμύθι: η εκλογική διαδικασία και η σημασία της ψήφου και η αγωνία για το "αύριο" και τα όνειρα και οι στόχοι που όλο και απομακρύνονται και η δημοκρατία που τόσο υπερασπίζονται όλοι, είναι μόνο ένα μεγάλο πανηγύρι.
Και αναρωτιέμαι: δεν έχουμε πια τελειώσει με την πολιτική έτσι όπως την ξέρουμε; Δεν συνειδητοποιούμε το παιχνίδι που παίζεται πίσω μας, τον εμπαιγμό; Δεν επαναστατεί το μυαλό μας, δεν έχουμε πια ίχνος αξιοπρέπειας και καμία αίσθηση ελευθερίας; Δεν έμεινε τίποτα απο τον ΈΛΛΗΝΑ μέσα μας;


Τα πράγματα εξελίσσονται και δημιουργούν μόνα τους την δυναμική που τόσο καιρό προετοιμάζουμε. Είμαστε ίσως τυχεροί που η ιδιότητά μας ως "Χρυσαυγίτες" μας έχει εξ ορισμού έτοιμους για αυτό που έχουμε μπροστά. Είμαστε ίσως άτυχοι γιατί, πάντα λίγοι και πιστοί, μάθαμε να πολεμάμε εναντίον όλων και να έχουμε τους πάντες δυνητικούς εχθρούς.
Ήρθε πλέον η μέρα Συναγωνιστές, που δεν είμαστε "λίγοι". Είμαστε εμείς, ξεχωριστοί και φωτοδότες για όλους αυτούς που πια ξυπνάνε και ενοχλούνται. Θα μου πείτε ενοχλούνται γιατί τους χαλάσανε τον ύπνο αλλά μην γελιέστε... αυτοί που ξυπνούν ξαφνικά ενοχλούνται από την κάθε είδους παρανομία πλάι στην πόρτα τους, από τον εξευτελισμό που υφίστανται από το αφεντικό τους, από την απαξίωση και μιζέρια της ύπαρξής τους. Ενοχλούνται πια από την πορνεία μέσα στις παιδικές χαρές της γειτονιάς τους, από την φτώχεια που δεν αναγνωρίζει κανένα παρελθόν και καμιά αξία κανενός. Άρχισε ο κόσμος αυθόρμητα να βγαίνει στους δρόμους και να λέει σε μάς "ελάτε να μας στηρίξετε" βλέποντας, πολύ καθαρά, τους κινδύνους που διατρέχουν από όλα αυτά που οι δημοκράτες - Κολωνακιώτες και Κηφισιώτες πολιτικοί και έγκριτοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές - τους ζαλίζουν για την πολιτική ορθότητά τους. Μαύρισε το μάτι μας από την μαντίλα και το πλήθος του Ισλάμ στην πολυκατοικία μας, ορδές τουρκοφερμένων από την Σομαλία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, την Ινδία, το Αφγανιστάν.

Ήρθε πλέον η ώρα να βάλουμε μπροστά όσα συλλέξαμε μέσα από την ιδεολογία και την πίστη μας στην Χρυσή Αυγή.

Η πολιτική ζωή δεν είναι πια όπως την γνωρίζαμε και ευτυχώς και άλλοι βλέπουν πια πως έχουμε δίκιο και συμφωνούν, εκει παρουσιάζεται η επιλογή του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής - ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει και συμβολίζει.
Η καθημερινή ζωή έχει μεταλλαχθεί σε καθημερινή κόλαση, από το να έχει κανείς δουλειά και το να αμοίβεται σωστά μέχρι το να μετακινείται με ασφάλεια από το ένα μέρος στο άλλο όπου θέλει μέσα στην πόλη που ζεί. Έπρεπε να φτάσουν τις 200.000 οι μουσουλμάνοι (μόνο!) στην Αθήνα για να νιώσει κάποιος τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι μολυσματικές μονάδες διαμονής τους (μιλάνε πια επίσημα για κίνδυνο επιδημίας λεπτοσπείρωσης και βουβωνικής πανώλης). Και πόσο θα αλλάξει κάθε πρωϊνό από την φωνή του μουεζίνη;

Ευτυχώς για μας, το σύστημα άρχισε να αυτοκαταστρέφεται. Έγιναν τόσο προκλητικοί που τους πήρε χαμπάρι και ο πιο απολίτικος και αδιάφορος ανάμεσα στο πλήθος. Δεν περνάνε τα τζαμιά με το καλό, θα περάσουν με το άγριο και πιάνουν και κατεβάζουν στο δρόμο τους χιλιάδες "κακόμοιρους και άκακους" μουσουλμάνους. Σήμερα τους βάζουν να καίνε την πόλη αύριο θα έχουν σύνθημα πως είναι περισσότεροι από τους γηγενείς και άρα η δημοκρατία προστάζει να κερδίζει η πλειοψηφία.
Όλα αυτά και άλλα που θα προκύψουν στην συνέχεια θα κρατήσουν ξύπνους όσους τόσα χρόνια ψήφιζαν "κόμματα εξουσίας"/σόγια δυναστείας. Θα τους κάνουν να θυμώσουν και να οργιστούν και ίσως να θελήσουν να συμπορευτούν και να αλλάξουν τα πράγματα.

Ειρήνη Μ.

Σημ: Ένα κείμενο που γράφτηκε πριν τις εκλογές και τα αποτελέσματά τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP