6.6.09

ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ!


Το μέλλον θα διαβεί τους δρόμους που εμείς χαράζουμε. Αν σου μοιάζουν αισιόδοξο μήνυμα για τις μελλούμενες γενιές τα σύννεφα που πυκνώνουν πάνω από τις ζωές και τις ελπίδες μας, μπορείς να αποκοιμηθείς ήσυχος και χωρίς τύψεις παρακολουθώντας άλλη μία από τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές εκπομπές και… παίρνοντας το μέλλον στα χέρια σου την ώρα που ψηφίζεις αμέριμνος ή ενθουσιώδης.

Αν πάλι σου μοιάζουν όλα αυτά ως ένα προμήνυμα του επερχόμενου ζόφου και της ολικής καταστροφής που επικρεμάται πάνω από τα κεφάλια μας, έχεις χρέος να σκάψεις μαζί μας τον δρόμο για το μέλλον όπως εσύ και εμείς το οραματιζόμαστε – να σκάψεις τον δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα, της αντίστασης με αυτοθυσία και πίστη στο καθήκον προς τους προγόνους σου, την οικογένειά σου, τους απογόνους σου. Μόνο αυτόν τον δρόμο ξέρουμε εμείς να χαράζουμε και να ακολουθούμε – και είναι ο σωστός.

Αύριο, δεν επιζητάμε να «μετρήσουμε κουκιά» αδιαφορίας ή απερισκεψίας – ζητάμε να Σε κερδίσουμε σύντροφο στον τίμιο Αγώνα που δίνουμε για όλα όσα θεωρούμε ιερά και σπουδαία. Είναι δύσκολος ο δρόμος μας, μα ξέρουμε πως αν έχεις χαλύβδινη θέληση και ευγενή ψυχή, είναι αυτός ο δρόμος που θα διαλέξεις να πορεύεσαι και εσύ στην ζωή σου.

Δώσε μαζί μας την μάχη, όχι μόνο την μάχη των εκλογών, μα την μάχη για τον Λαό, την Πατρίδα, την Φυλή, την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας, την μεγάλη μάχη για το Μέλλον – όχι για να μεμψιμοιρείς μεθαύριο για τα αποτελέσματα και τις κοκορομαχίες των «μεγάλων», μα για να μπορείς κι εσύ να κοιμάσαι χωρίς τύψεις – επειδή θα ξέρεις πως έχεις κάνει το καθήκον σου, επειδή θα μετουσιώνεις την οργή μα και την πίστη σου σε συνείδηση και δράση…

Δέσποινα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP