22.5.09

Η εκπρόσωπος της γερμανικής καλλονής...

Στα πιο δημοφιλή καλλιστεία της Γερμανίας, αυτά που διοργανώνει η εκπομπή της σούπερ μοντέλας Heidi Klum, συμμετείχαν 21.000 κοπέλες για την ανάδειξη του επόμενου κορυφαίου μοντέλου της χώρας. Η τελική τριάδα ήταν η κάτωθι:

Τέσσερα εκατομμύρια εξακόσιες δέκα χιλιάδες Γερμανοί παρακολούθησαν τον τελικό, στον οποίο προκρίθηκαν η ξανθιά Mandy από το Witten, η καστανή Marie από το Gauting και η Sara από την ...Αιθιοπία. Τελική νικήτρια - και εκπρόσωπος της γερμανικής καλλονής σε καμπάνιες και διαγωνισμούς ανά τον κόσμο - αναδείχθηκε αυτή που γοήτευσε τους κριτές στην πασαρέλα του τελικού:

Ναι, ήταν η αιθιοπικής καταγωγής Sara!!!

Αναμενόμενο για εμάς, που γνωρίζουμε την προσπάθεια δημιουργίας "αφρο-ευρωπαίων" και ινδαλματοποίησής τους. Αναμενόμενο και για όσους γνωρίζουν τα γούστα της Heidi Klum, που μπορείτε να τα διαπιστώσετε από την οικογένειά της:

Η Heidi, η κόρη της από τον προηγούμενο σύντροφό της, ο νυν σύζυγός της και ο πρωτότοκος γιος τους - έχουν άλλο ένα αγόρι, είναι έγκυος στο τρίτο racial mixed παιδί τους και δήλωσε ότι επιθυμεί να εμπλουτίσει τον κόσμο με πολλά ακόμη, για να συνεισφέρει στην εξάλειψη των φυλετικών προκαταλήψεων...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP