3.5.09

"Κάτω η ευγονική, ζήτω η χειρουργική!"

Μια πολιτικός, ισραηλινής καταγωγής, στην Αυστραλία πλήρωσε 22.000 ευρώ σε κλινική στη Ρωσία, ώστε οι γιατροί να της σπάσουν τα κόκαλα των ποδιών της και να την κάνουν να ψηλώσει κατά οκτώ εκατοστά. Πρόκειται για την 31χρονη Χαϊνάλ Μπαν, δημοτική σύμβουλο στην πόλη Λόγκαν του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Η Μπαν παραδέχτηκε πως μεγάλωσε με σύνδρομο κατωτερότητας έναντι των άλλων ανθρώπων, εξαιτίας του ύψους της, που κάποτε ήταν 1,54 μ. Ένιωθε ότι αυτό θα της στεκόταν εμπόδιο στις πολιτικές της φιλοδοξίες, γιατί θεωρούσε ότι οι άνθρωποι δεν έπαιρναν τις απόψεις της στα σοβαρά. Έτσι, σε ηλικία 23 ετών πήρε τη μεγάλη απόφαση και ύστερα από αρκετό ψάξιμο, βρήκε μια κλινική στο Κουργκάν της Ρωσίας που συμφώνησε να τη βοηθήσει να ψηλώσει με τον πιο επώδυνο τρόπο που μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους.

Σε μια διαδικασία που διήρκεσε συνολικά εννέα μήνες, οι χειρουργοί της κλινικής της έσπασαν τα κόκαλα των κάτω άκρων σε τέσσερα σημεία και «τραβώντας» τα σταδιακά, τα έκαναν να επιμηκυνθούν, μέχρι που η Μπαν ψήλωσε κατά 8 εκατοστά και τώρα έχει ύψος 1,62 μ. Η 31χρονη αποκάλυψε μάλιστα ότι κατά τη διαμονή της στην κλινική, είδε πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού και πολλά μοντέλα που έκαναν το ίδιο, γιατί ήθελαν να είναι μερικά εκατοστά ψηλότεροι.

Η Μπαν δεν περιορίστηκε σε αυτήν την επέμβαση αλλαγής εμφάνισης, αλλά χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής, άλλαξε και κάποια ακόμη χαρακτηριστικά της.

Όταν η ευγονική απορρίπτεται, ως πολιτικώς μη ορθή, ενώ τα (εμφανισιακά και μόνο) αποτελέσματά της συνεχίζουν να επιδιώκονται τεχνητά και επί πληρωμή...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP