22.4.09

"Μην κάνετε παιδιά, γιατί επιβαρύνουν το κλίμα"!!!


Πριν μερικά χρόνια ο πρίγκηπας Φίλιππος του Εδιμβούργου είχε χαρακτηρίσει τους ανθρώπους "καρκίνωμα" και απαντώντας στην ερώτηση σαν τι θα ήθελε να ξαναγεννηθεί, δήλωσε "σαν θανατηφόρος ιός για να λύσω το πρόβλημα του υπερπληθυσμού"! Τέτοιες άρρωστες φαντασιώσεις δυστυχώς δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των σκέψεων ενός τρελού, αλλά αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας που προωθείται από ένα κύκλο ατόμων, κυρίως αγγλοσαξονικής προέλευσης.Τα σχέδια τους τα έχουν μάλιστα χαράξει σε ειδικές γρανιτένιες πέτρες που κατασκευάστηκαν γιαυτό τον σκοπό!

Μια νέα διάσταση ήρθε να δώσει χθες με δηλώσεις του στον δικτυακό τόπο "Times Online" ο πρώην πρόεδρος του κόμματος των πρασίνων στην Βρετανία και νυν υποστηρικτής του "φιλανθρωπικού ιδρύματος" Optimum Population Trust (OPT), Jonathan Porritt, ο οποίος απαίτησε να αποτελέσει ο έλεγχος του πληθυσμού εργαλείο για την καταπολέμηση της "αλλαγής" του κλίματος, ζητώντας τα ζευγάρια να μην κάνουν πάνω από δύο παιδιά διότι (άκουσον, άκουσον) φορτώνουν στο περιβάλλον ένα αβάσταχτο βάρος!

Ο Porritt που είναι και σύμβουλος του πρίγκηπα Κάρολου, μεταξύ άλλων δήλωσε: "είμαι ανένδοτος σε ότι αφορά να πείσω τους ανθρώπους να αναλάβουν τις οικολογικές τους ευθύνες με ένα ανεκτικό αριθμό γέννησης παιδιών"! Η οργάνωση του, που είναι ενεργή στον τομέα του πληθυσμιακού ελέγχου από την δεκαετία του ΄60, υπολόγιζε παλαιότερα πόσα σκουπίδια παράγει ένα παιδί καθ όλη την διάρκεια της ζωής του.Το βάρος των παιδιών στο περιβάλλον αποτελεί ακόμη και σήμερα κεντρικό θέμα για την "Optimum Population Trust", με την προπαγάνδα να έχει μεταφερθεί στον τομέα του διοξειδίου του άνθρακα, κάνοντας υπολογισμούς πόσο CO² εκπέμπει ένα παιδί σε όλη του την ζωή!

Ο Porritt έχει αρκετές σχέσεις στην πολιτική και στην λεγόμενη "υψηλή κοινωνία" και αποτελεί σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης στην επιτροπή για "μακροχρόνια ανάπτυξη".Προειδοποίησε μάλιστα οργανώσεις όπως "Friends of the Earth" και "Greenpeace" να μην παραμελήσουν το θέμα του ελέγχου των γεννήσεων! "Η κυβέρνηση θα πρέπει να βελτιώσει τον οικογενειακό σχεδιασμό με την αύξηση των οικονομικών συνδρομών για τις αμβλώσεις και την πρόληψη"! Με άλλα λόγια, δεν φτάνει που στην Ευρώπη υπάρχει υψηλή υπογεννητικότητα, αλλά από εδώ και πέρα θα πρέπει τα ζευγάρια να μην κάνουν όσα παιδιά επιθυμούν για να μην επιβαρύνουν το κλίμα με το CO² που εκπνέουν!

infopigi

Και, βέβαια, όλα τα ανωτέρω ισχύουν κυρίως για τους λευκούς ευρωπαίους (οι οποίοι, ως γνωστόν τοις πάσι, επιβαρύνουν περισσότερο το κλίμα). Οι αφρικανοί μπορούν να αναπαράγονται κατά βούληση και οι λευκοί να συνδράμουμε στην επιβίωση των παιδιών που δεν μπορούν να θρέψουν...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP