25.3.09

Η ξεφτίλα μιας "σοβαρής" εφημερίδος

Το πρωτοσέλιδο:


Η λεζάντα της κεντρικής φωτογραφίας:

«Δύο Ελληνόπουλα καθισμένα δίπλα-δίπλα παρακολουθούν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Μπορεί να μοιάζει εικόνα από το μέλλον, αλλά ανήκει στο παρόν και έρχεται από το παρελθόν του ελληνισμού. Η ελληνικότητα ήταν πάντα μια έννοια που δεν ορίστηκε από φυλές, ψευδογονίδια και χρώματα. Έλληνες πάντα ήταν οι της κοινής παιδείας μετέχοντες».


Χρειάστηκε μόλις μία φωτογραφία και τέσσερις φράσεις για να χάσει κάθε ίχνος εγκυρότητας η "Καθημερινή", εκμεταλλευόμενη αισχρά μία Εθνική εορτή, χάριν της πολυφυλετικής προπαγάνδας. Ο συντάκτης πρέπει να προσπάθησε σκληρά για να βάλει σε ΚΑΘΕ φράση και ένα ψέμα:
>> Χαρακτηρίζει "Ελληνόπουλα" τα δύο παιδιά, μη γνωρίζοντας καν αν το μαύρο κοριτσάκι έχει έστω την ελληνική υπηκοότητα. (Πόσο μάλλον που η υπηκοότητα δεν ορίζει την εθνικότητα).
>> Αναφέρει ως "εικόνα που έρχεται από το παρελθόν του ελληνισμού" την ύπαρξη μαύρων ...Ελλήνων! (Τύφλα να'χει ο αμερικανοεβραίος Μπερνάλ και η αφροκεντρική "μαύρη Αθηνά" του, δηλαδή).
>> Δηλώνει ότι η ελληνικότητα ήταν "πάντα" μια ...αφηρημένη έννοια, που δεν έχει σχέση με "φυλές, ψευδογονίδια και χρώματα", απορρίπτοντας τους ίδιους τους αρχαίους που έθεταν ως σημαντικότερη παράμετρο το όμαιμον.
>> Υιοθετεί την αγαπημένη των αντεθνικιστών διαστρέβλωση της ρήσης του φυλετιστή Ισοκράτη περί "κοινής παιδείας", αποδίδοντάς της μάλιστα δογματική διαχρονικότητα, για να ...τεκμηριώσει "ελληνικότητα" σε ένα αφρικανικής καταγωγής κοριτσάκι με "κοινή παιδεία" επιπέδου πρώτων τάξεων δημοτικού.

Αυτή η αναίσχυντη διεθνιστική μαύρη προπαγάνδα, χωρίς την παραμικρή αναφορά στην ουσία της ημέρας, είναι και το μόνο αφιέρωμα της πάλαι ποτέ "δεξιάς" εφημερίδος στην μεγίστη Εθνική Εορτή των Ελλήνων. Διατελώντας σε εντεταλμένη υπηρεσία, η εφημερίδα αποκαλύπτει την "Ελλάδα" που οραματίζονται τα αφεντικά του κόσμου: μια μιγαδική, πολυφυλετική σούπα ανθρώπων που έχουν ξεχάσει τις ρίζες τους, τις πατρίδες τους, τις γλώσσες τους, την ιστορία τους. Ανθρώπων που γνωρίζουν μόνο το καταναλωτικό τους παρόν.

Εμετικό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP