19.12.08

ΜΜΕ και "επεισόδια"

Γράφω με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα.
Σκοπός μου είναι σας δείξω όμως όλη η κατάσταση είναι κατευθυνόμενη από τα ΜΜΕ και "άλλους παράγοντες" προς την επιδείνωση της κρίσης.

Από τις πρώτες ώρες που συνέβη το ατυχές περιστατικό, τα «Αντικειμενικά» ΜΜΕ έκαναν λόγο γιαδολοφονία, προωθώντας τις προσωπικές απόψεις των δημοσιογράφων και τις απόψεις που ήταν γραμμένες στα κείμενα που είχαν μπροστά τους. Βέβαια φάνηκαν λίγο απροετοίμαστοι μπροστά στην κατάσταση, αλλά επειδή έχουν μάθει πιά, κατά 98% την έκαναν την δουλειά τους.

Μιλήσανε όλοι για πανμαθητική εξέγερση και οργή και καταδίκη. Μας είπαν πως οι μαθητές πήγαν στο σχολείο "πνιγμένοι από την αδικία". Για αυτό και υπήρξαν τέτοιας κλίμακας διαδηλώσεις. Η αλήθεια πως όλοι αυτοί επηρεάστηκαν από τα κανάλια, τα οποία ταύτισαν τον καθένα από αυτούς με τον νεκρό, και του υπαγόρευσαν πως η αστυνομία τον απειλεί. Ταυτόχρονος οι πλειοψηφικά αριστεροαναρχικοί καθηγητές επιδείνωσαν την κατάσταση βοηθώντας στην "ζύμωση" των συναισθημάτων και των απόψεων.

Παρουσιάστηκαν βέβαια και "ντοκουμέντα".
Να σας πω τι έγινε. Καθόταν ένας και βαριότανε, και είπε "δεν παίρνω την κάμερα να τραβήξω μπας και συμβεί τίποτα;" Και συνέβη!. Πως γίνετε πάντα να υπάρχουν κάμερες έτοιμες στημένες όταν συμβαίνει περιστατικό με αστυνομικούς και αναρχοκομούνια, ακόμα δεν το κατάλαβα... Μάλλον καμία χρονομηχανή τσέπης θα έχουν οι δημοσιογράφοι... Το περιβόητο βίντεο δεν δείχνει τίποτα άλλο, εκτός από ένα αμάξι που μπορεί να είναι περιπολικό, να κινείτε και να σταματά. Ο ήχος όπως πολύ ξέρετε μπορεί να αλλοιωθεί σκόπιμα και κατά βούληση από οποιονδήποτε έχει ελάχιστη γνώση χρήσης λογισμικού επεξεργασίας ήχου.

Μάλιστα τα Τηλεοπτικά παράθυρα γέμισαν με «αυτόπτες μάρτυρες» που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγαν πως το κακό κράτος, έστειλε την κακιά αστυνομία, να τον σκοτώσει εμψυχρό γιατί ήταν καλό και χαμογελαστό παιδί! Όλα αυτά χωρίς να έχει βγει κάποιο επίσημο πόρισμα και χωρίς κανένας να ξέρει τι έγινε στο ελάχιστο. Όλοι έσπευσαν να προδικάσουν με την αρρωστημένη κρίση τους.
Και όταν βγήκαν τα επίσημα πορίσματα, τα Κανάλια θεώρησαν καλό να πετάξουν εις τον κάλαθο του αποχωρητήριου, και να γκαρίζουν ότι δεν αποδίδετε η (α)δικαιοσύνη τους και το σύστημα προστατεύει τον Ειδικό Φρουρό. Δηλαδή τα Κανάλια θα ήθελαν να τον Κρεμάσουν και όχι μόνο.
Στις ταραχές, που ουσιαστικά ήταν τρομοκρατικές ενέργειες, τα ΜΜΕ πάλι υπεράσπισαν τους «Νεαρούς», «Μαθητές». «Παιδιά», και το πολύ πολύ «Ταραξίες», αλλά ποτέ Αναρχικούς . Ενώ προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Δεν πειράζει φτωχέ Έλληνα μεροκαματιάρη. Να σου κάψουν και το μαγαζί και το αμάξι και το σπίτι, να σε λεηλατήσουν, να σε κάψουν ζωντανό και εσένα και τα παιδιά σου, και αν έχεις και καμία καλή κόρη η γυναίκα να την βιάσουν. Την οργή τους εκτονώνουν τα παιδιά. Σούτ! Μην μιλήσεις ! Χώσου κάτω από κρεβάτι να κρυφτείς! Έρχεται ο Αναρχομπαμπούλας!
Εδώ «μικρό παιδάκι» χάθηκε. Να μην τα κάψουν Δηλαδή;
Ε ρε χαϊβάνια νεοέλληνες, εσείς που κλαίτε σήμερα τους κόπους μιας ζωής, εσείς θα τους ξαναψηφίσετε ρε αύριο. Προσέχτε μόνο γιατί στο τέλος θα έχετε μείνει μόνο εσείς να κάψουνε…

Και τι έκανε το Κράτος για όλα αυτά; Τίποτα. Μόνες εντολές προς την αστυνομία ήταν να μην τους πειράξουν, μην τυχόν και χτυπήσει κανένας και αγριέψουν οι άλλοι. Φταίνε και οι αστυνομικοί βέβαια που κάθονται και υπακούνε τέτοιες εντολές. Μόνο στην Ελλάδα κάθονται και προσφέρουν τους εαυτούς τους ως στόχους εξάσκησης χωρίς να μιλάνε. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Η κατάσταση βέβαια παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικά.
Η αστυνομία ήταν εντελώς ανίσχυρη να αντιμετωπίσει την δύναμη των αναρχικών. Τώρα που το είδαν αυτό… Οποιοσδήποτε μπορεί να κάτσει και να τις φάει. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αδύναμος και ανίσχυρός, αλλά πως είναι ηλίθιος.
Ο θρύλος του αναρχικού υπεράνθρωπου καλά κρατεί. Πάντα προβάλλονται ως δυνατοί, επικίνδυνοι, μάγκες και «παλικάρια» Έτσι για να δείχνουν στην νεολαία ποιος «έχει» τα αρ----α και να της δίνουν «Ήρωες» και παραδείγματα να ακολουθήσει.

Η αστυνομία παρουσιάζετε ανίσχυρή, ο στρατός είναι κάτι κακό, μην ρωτήσετε τι, αλλά είναι κακό! Πάει και τελείωσε! Το μόνο που παρουσιάζετε σωστά είναι η αξία του νόμου, ο οποίος έχει χρησιμότητα μόνο ως χαρτί σε αποχωρητήριο. Αυτό θέλουν να δείξουν τα ΜΜΕ. Να μας καλλιεργήσουν τον φόβο, και να μας κάνουν να νομίζουμε πως είμαστε ανίσχυροι απέναντι στην κοινωνία των Αναρχικών Υπεράνθρωπων, να νομίζουμε πως δεν έχουμε δύναμη και πως κανένας δεν θα μας προστατέψει.
Αυτή είναι η «αντικειμενική» τους ενημέρωση.

Επίσης θέλω να επεκταθώ στον ψυχολογικό τομέα. Ας σκεφτούμε λίγο την νεολαία στο σύνολο της. Παιδιά που πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα σε ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να τους πάρει την μοναδικότητα τους, των χαρακτήρα τους, την ψυχή τους, και τα εντάξει στο σύνολο ενός κοπαδιού, μία μάζας άμορφής και άχρωμης με προβατάκια αθώα που τα κατευθύνουν άνετα όπου θέλουν οι τσοπάνηδες. Οι τσοπάνηδες όμως καμία φορά τα οδηγούν και στην σφαγή…
Παιδιά μου παλεύουν να επιβιώσουν σε ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να τα τσακίσει, να τα εξαναγκάσει να ξεσκίζονται στο διάβασμα και τα φροντιστήρια, χωρίς ελπίδα για επιτυχία στις πανελλαδικές, χωρίς ελπίδα για δουλειά, χωρίς ελπίδα για σύνταξη, χωρίς ελπίδα για ζωή.
Λίγοι τόλμησαν να πολεμήσουν αυτό το σύστημα.
Και ακόμα λιγότεροι βγήκαν νικητές.

Έτσι έχουμε μία μάζα παιδιών με προσωπικότητα, σκέψεις, χαρακτήρα, ιδέες, ήθη, ιδεολογία, και όλη της την ύπαρξη, ακριβές αντίγραφο των προτύπων του προβάλουν τα ΜΜΕ.
Αυτή η μάζα παιδιών είναι χαμένη και χωρίς μέλλον. Αλλά το καλό σύστημα, προσφέρει σε αυτά τα παιδιά την ελπίδα, σαν τον ανώμαλο που μοιράζει καραμέλες και πουλάει χαμόγελα σε μοναχικά παιδιά σε κάποιο πάρκο, και με γλυκόλογα τα οδηγεί με το μαχαίρι καλά κριμένο πίσω από την πλάτη του…

Το σύστημα πρώτα σε κάνει να αισθάνεσαι χαμένος. Μετά σου δίνει την ψευτοελπίδα. Και μάλιστα στην σερβίρει τόσο ωραία που νομίζεις ότι την βρήκες εσύ, και είσαι και πολύ περήφανος για αυτό.

Έτσι οι διάφοροι υποκινητές, οδηγούν και κατευθύνουν αυτή την μάζα προς όποια κατεύθυνση θέλουν. Απλά τους τραβούν την προσοχή προς την τηλεόραση και αμέσως όλα τα καλά προβατάκια παίρνουν την εντολή σαν πιστά Cyborgs.

Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Μα γιατί αυτή η μάζα είναι τα παιδιά που είδαμε στα κανάλια σαν λαϊκούς αγωνιστές και ήρωες που αντέδρασαν έναντι στην κακιά, κακιά, πολύ κακιά αστυνομία που θέλει να τους «δολοφονήσει»! Αυτό είναι όλοι τους, άτομα χωρίς λόγο ύπαρξης, υποδουλωμένα πνευματικά που έλαβαν την εντολή από την τηλεόραση και την εκτέλεσαν.
Γιατί ο Αλέξης, αποτελεί πλέον μέρος του Σύγχρονου Life-Style. Σε λίγο και να με θυμηθείτε, ακόμα και σε μπλουζάκια όπως τους Τσε θα τον βγάλουν. Εδώ οι γνωστοί του έχουν αρνηθεί πως είχε σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, και ήδη οι αντιεξουσιαστές τον έχουν μετατρέψει σε σύμβολο! Η νεολαία αν την ρωτήσεις ποιος ήταν και τι ήταν, δεν θα ξέρει να απαντήσει. Γιατί ο καθένας βρήκε αφορμή να ξεσπάσει για το «μακρύ του και το κοντό του», με πρόσχημα τον τραγικό θάνατο του. Το σύστημα όπως κάνει πάντα διάλεξε έναν για να τον κάνει Ήρωα στα μάτια της κοινής γνώμης, και πρότυπο για την νεολαία.
Τα κανάλια από την πρώτη στιγμή καπηλεύτηκαν το όνομα και την ιδιότητα του ώστε να ταυτιστεί κάθε νέος μαζί του και να οδηγηθεί εκεί που ήθελαν.

Επίσης οι μεγάλοι υποκινητές και μαριονετίστες, βρήκαν στον τραγικό θάνατο του παιδιού, την ευκαιρία να στηρίξουν ότι σχέδια είχαν στα σκαριά για ταραχές σε όλη την Ευρώπη. Μίας που βρήκανε Παπά… Σαν την παροιμία ένα πράγμα…

Συναγωνιστές, τα πράγματα ολοένα και ξεκαθαρίζουν. Το κοπάδι το είδαμε και το βλέπουμε. Καιρός να δείξουμε και να δούνε όλοι ποιοι είναι οι τσοπάνηδες και ποιοι τα τσοπανόσκυλα.


Υ.Γ.
Το παραπάνω κείμενο αποτελεί προσωπική άποψη με κάθε σεβασμό και στο νεκρό παιδί, και τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς. Επισημαίνω πως άλλο γεγονός το ατυχές περιστατικό, και άλλα γεγονότα τα συνεχιζόμενα έκτροπα. Μαζί ταυτίστηκαν από τα κανάλια και όχι από εμένα.

{SS}TOTENKOPF
από το forum της Αντεπίθεσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP