7.12.08

Κάποιοι αγαπούν την καταστροφή. Εμείς...

...Δημιουργία και Αναγέννηση

Σήμερα, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008, νωρίς το πρωί, μία ομάδα συναγωνιστών και συναγωνιστριών κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκε για μία διαφορετικού είδους δράση, σύμφυτη με την Ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού. Με αφετηρία τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, μετά από συνεννόηση και κατά τις οδηγίες του Δασαρχείου, κατευθύνθηκε σε μια πλαγιά του περιαστικού δάσους του Σέϊχ Σου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αναδάσωσης.

Στην καρδιά της Μακεδονικής γης, από όπου έχει αποξενωθεί ο σύγχρονος άνθρωπος – καταναλωτής, μας δόθηκε η ευκαιρία, για ακόμη μία φορά, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση μας. Για αρκετές ώρες, οι συναγωνιστές της Πράσινης Πτέρυγας εργάστηκαν για τον καθαρισμό της περιοχής από τις ρυπογόνες επιδρομές των ασυνείδητων και φύτεψαν περίπου 500 δενδρύλλια από οξυές και έλατα, συνεισφέροντας έτσι στην προστασία και την αποκατάσταση του τελευταίου πνεύμονα πρασίνου της Θεσσαλονίκης.

Η οικολογική απάντηση των Εθνικιστών είναι η έμπρακτη υπεράσπιση των δασών και του πρασίνου και η περαιτέρω ανάπτυξή τους ως κληροδότημα στις επόμενες γενιές. Η δική μας οικολογία είναι η βιωματική σχέση με τη φύση και η διαμόρφωση του κλίματος για την αναβάθμιση του δασικού πλούτου.

***
...Τιμή και Μνήμη

Δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής παρέστησαν σήμερα Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη τελετή μνήμης για τους πεσόντες στη μάχη του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. 65 έτη παρήλθαν από εκείνες τις θλιβερές και συνάμα ηρωικές ημέρες, που στοίχισαν στον Ελληνισμό περισσότερο αίμα απ' όσο συνολικά απώλεσε σε όλοκληρο τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Δυστυχώς σήμερα, παρ' όλο που οι πληγές από εκείνη την αδελφοκτόνο σφαγή έχουν επουλωθεί, η λήθη έχει απλωθεί πάνω από την Ελλάδα και η γνώση της Ιστορίας μας παραμένει έρμαιο στα χέρια σκοτεινών, ανθελληνικών κύκλων.

Είναι λυπηρό το ότι σε μία εκδήλωση τόσο μεγάλου εθνικού ενδιαφέροντος, οι μοναδικοί νέοι σε ηλικία συμμετέχοντες ήταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής που, με την πειθαρχημένη παρουσία τους, τις ελληνικές σημαίες και τα εθνικιστικά συνθήματα έδωσαν ζωή σε έναν χώρο που θύμιζε κυριολεκτικά νεκροταφείο. Παντελής η απουσία εκπροσώπων του κοινοβουλίου, που είχαν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν-πρωινό Κυριακής- απ' το να τιμήσουν όσους Έλληνες θυσιάστηκαν για να καταστείλουν το δεκεμβριανό κίνημα.

Oι Χρυσαυγίτες, με το σύνθημα: "Όχι στη λήθη και την υποταγή - Εθνικισμός - Χρυσή Αυγή" και με την κατάθεση τιμητικού στεφάνου στο μνημείο των πεσόντων, δώσαμε το λιτό, αγωνιστικό μας παρόν. Εν τέλει, ήμασταν εκείνοι που έκλεισαν την εκδήλωση, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο και στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της αληθινής εθνικής αντίστασης.

***

ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Πάντα ΕΜΠΡΟΣ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP